Αρχική » Πρόστιμο στον Βούλγαρο πρωθυπουργού γιατί δεν φορούσε μάσκα

Πρόστιμο στον Βούλγαρο πρωθυπουργού γιατί δεν φορούσε μάσκα

από christina

Πρόστιμο 300 λέβα  κάτι παραπάνω από 150 ευρώ  θα επιβληθεί στον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ, επειδή δεν φορούσε προστατευτική μάσκα στην επίσκεψή του  στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλας.

Στη Βουλγαρία  με εντολή της κυβέρνησης και προφανώς  τού ίδιου του Μπορίσοφ οι Βούλγαροι  πολίτες υποχρεούνται  να βάλουν και πάλι τις προστατευτικές μάσκες σε όλους τους εσωτερικούς δημόσιους χώρους εξαιτίας της απότομης αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού,

Κατά την επίσκεψή του, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός επέβλεψε τις οχυρώσεις και τις εργασίες που γίνονται με κρατική επιχορήγηση για την αποκατάσταση του δρόμου προς τη Μονή, όπου είχαν συμβεί κατολισθήσεις. Επίσης, επισκέφθηκε το μοναστήρι, άναψε ένα κερί και δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί πριν από 3 εβδομάδες: έδωσε 6,5 εκατ. λέβα για την αποκατάσταση του δρόμου, ενώ ανακοίνωσε πως έκανε δεκτό το αίτημα της Μονής του Αγίου Ιωάννη της Ρίλας για επιχορήγηση ύψους 1,62 εκατ. λέβα, ώστε να φτιαχτεί μονάδα επεξεργασίας λυμάτων. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ