Αρχική » Στο “Σπίτι Αγάπης” της Καρδίτσας ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος

Στο “Σπίτι Αγάπης” της Καρδίτσας ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος

από kivotos

Το «Σπίτι Αγάπης» στην κΚαρδίτσα επισκέφτηκε την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος, συνοδευόμενος από τους Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου, υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητροπόλεώς και Μιχάλη Καπετανάκη διευθυντή του ξενοδοχείου «Νεβρός».

Ο Ποιμενάρχης συναντήθηκε με τον υπεύθυνο λειτουργίας πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Κάμπα, τους ιερείς και τους εθελοντές που διακονούν στο «Σπίτι Αγάπης». Ο Σεβασμιώτατος εξήρε το έργο το οποίο επιτελείται από όλους έτσι ώστε να στηρίζονται καθημερινά οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη ακόμα και από τα στοιχειώδη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στον κ. Μιχάλη Καπετανάκη, για την προσφορά 50 δεμάτων με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος μοίρασε δέματα με τρόφιμα για τις ημέρες των εορτών. Η διανομή των υπολοίπων δεμάτων  θα ολοκληρωθεί τις υπόλοιπες ημέρες από τις κατά τόπους ενορίες της Μητρόπολης.

Ακολούθως, επισκέφτηκε τις κλινικές «Κασταλία» και «Γαληνός». Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο προσωπικό, στους ασθενείς, αλλά και στους επισκέπτες που βρέθηκαν δίπλα στους ασθενούντες συνανθρώπους μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ