Αρχική » Πτώμα μαθήτριας σε εκκλησάκι στα Τρίκαλα

Πτώμα μαθήτριας σε εκκλησάκι στα Τρίκαλα

από christina

 

 

Tραγική ανατροπή.Σύμφωνα με νεώτερα  στοιχεία  η σορός που βρλεθηκε στην εισοδο ναίσκου στον λόγο του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα  ανήκει σε ανήλικη μαθήτρια  αλβανικής καταγωγής ηλικίας 16 ετών α που ζούσε με την οικογένειά της, στην πόλη…

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην πρωτοφανή υπόθεση που συγκλονίζει από το πρωί τα Τρίκαλα. Αν και οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν πως θύμα ήταν μια νεαρή κοπέλα γύρω στα 30, τελικά διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ανήλικο κορίτσι! Το θύμα είχε δεχτεί άγρια χτυπήματα σε όλο του το σώμα και άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ πρόκειται για 16χρονη, Αλβανικής καταγωγής μαθήτρια, η οποία διέμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με την οικογένειά της. Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Α.Δ. Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ αναμένεται κλιμάκιο του εγκληματολογικού από Θεσσαλονίκη, όπου και θα μεταφερθεί το κορίτσι για νεκροψία – νεκροτομή.

Εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, με αυτό της εγκληματικής ενέργειας να είναι και το επικρατέστερο. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, ενώ ο ιατροδικαστής θα φωτίσει τις συνθήκες θανάτου της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ