Αρχική » Επίσκεψη ιεράρχη στο Ασκληπιείο Βούλας

Επίσκεψη ιεράρχη στο Ασκληπιείο Βούλας

από kivotos

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου το απόγευμα, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, συνοδευόμενος από τον πρωτοπρεσβύτερο  Κωνσταντίνο Μαλτέζο, εφημέριο του ιερού ναού Αγίου Παντελεήμονος «Ασκληπιείου Νοσοκομείου», τον π. Αντώνιο Χρήστου, εφημέριο του ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας  και από μια ομάδα εθελοντριών και εθελοντών, πραγματοποίησε, όπως κάθε χρόνο, επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, ενόψει των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου, μοιράζοντας Χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλους τους ασθενείς, στο ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και στους συνοδούς των ασθενών. Σε όλους τους θαλάμους και τα τμήματα, οι εθελόντριες και οι εθελοντές έψαλαν Χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα, ενώ ο Σεβασμιώτατος συνομιλούσε με τους ασθενείς, ενημερωνόταν για την κατάσταση της υγείας τους και τους ευχόταν ταχεία ανάρρωση.

Σε πολλές περιπτώσεις ο Ποιμενάρχης, συνιστούσε να έχουν οι ασθενείς, αλλά και οι συνοδοί τους, πίστη στο Θεό, κουράγιο και αντοχή στη δοκιμασία τους και εμπιστοσύνη και υπακοή στους γιατρούς και τους νοσηλευτές. 

Όπου ο Σεβασμιώτατος συναντούσε το εφημερεύων ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό  του Νοσοκομείου, εξέφραζε εγκάρδια τις ευχαριστίες του για την προσφορά τους στους νοσηλευομένους και ευχόταν να έχουν δύναμη στη δύσκολη και απαιτητική αποστολή τους καθώς επίσης να έχουν αυτοί και οι οικογένειές τους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα, με Χριστό. 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ