Συνεχίζονται τα γυρίσματα της διεθνούς παραγωγής, «Ο άνθρωπος του Θεού» Man of God, της ταινίας, η οποία είναι βασισμένη στον βίο του Αγίου Νεκτάριου Πενταπόλεως η οποία θα προβληθεί στους κινηματογράφους το Νοέμβριο του 2020.

Η Μητρόπολη Μεσογαίας  και Λαυρεωτικής αποφάσισε να συμμετέχει στην στήριξη της παραγωγής της ταινίας χρηματοδοτώντας μέρος αυτής της παραγωγής. Η σημαντική αυτή στήριξη από πλευράς της Μητροπόλεως αποδεικνύει γι άλλη μια φορά την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει γεγονότα τα οποία αφορούν όλο τον ορθόδοξο κόσμο αλλά κυρίως δείχνει την ευλάβεια στο πρόσωπο ενός Αγίου που μέσα από το βίο του διδάσκει την ταπεινότητα και την πλήρη εμπιστοσύνη του στο Θεό μέχρι το τέλος.

Η συνάντηση της σκηνοθέτιδος Γελένας Πόποβιτς και του παραγωγού Αλεξάντερ Πότερ με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ Νικόλαο, πραγματοποιήθηκε στη Μητρόπολη πρόσφατα, όπου τους ανακοινώθηκε και η απόφαση της Μητροπόλεως να συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας.

 παραγωγή ξεκίνησε τα γυρίσματα για την ταινία τον Ιούνιο και θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο με την έλευση του χολυγουτιανού ηθοποιού Μίκι Ρουρκ και του Ρώσου σταρ Αλεξάντερ Πετρόφ
Εκτός από την Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής την ταινία έως τώρα έχουν στηρίξει το ΕΚΟΜΕ, και  η ΙΜΜ Βατοπαιδίου, η οποία έχει αναλάβει σημαντικό μέρο της χρηματοδότησης της ταινίας ενώ το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός έχει ως τώρα συμβάλει σημαντικά στην παραγωγή.