Αρχική » Ιερέας, η σύζυγός του και δύο ψάλτες θετικοί στον κορωνοϊό στην Κρήτη

Ιερέας, η σύζυγός του και δύο ψάλτες θετικοί στον κορωνοϊό στην Κρήτη

από christina

 

Mετά τη Λέσβο και στην Κρήτη  στη Μεσαρά βρέθηκε ιερές θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, 5 από τους 48 κατοίκους βρέθηκαν θετικοί στον ιό, ανάμεσά τους ένας ιερέας, η σύζυγός του και δύο ψάλτες εκκλησίας χωριού της περιοχής.

Όπως ανακοινώθηκε θετικοί στον κορωνοϊό εντοπίστηκαν 5 από τους 48 κατοίκους της Μεσαράς, στην Κρήτη, όπου το Σάββατο πραγματοποίησε διαγνωστικά τεστ κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ.

Τα τεστ έγιναν στο πλαίσιο του δεύτερου σταδίου ιχνηλάτησης των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στην περιοχή τις προηγούμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε στη Μυτιλήνη, καθώς ιερέας βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, ενώ οι αρχές εκφράζουν έντονη ανησυχία για την περίπτωση μιας υπερήλικης που διαμένει στο Γηροκομείο της πόλης.

Συναγερμός σήμανε στη Μυτιλήνη, καθώς ιερέας βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, ενώ οι αρχές εκφράζουν έντονη ανησυχία για την περίπτωση μιας υπερήλικης που διαμένει στο Γηροκομείο της πόλης.

Ο ιερέας, που δεν λειτούργησε σήμερα, άρχισε να έχει συμπτώματα και μετέβη στο νοσοκομείο. Όταν διαπιστώθηκε ότι είναι φορέας της Covid-19, τέθηκε σε καραντίνα, ενώ σε εξέλιξη είναι η ιχνηλάτηση των επαφών του, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.gr.

Πιο ανησυχητική θεωρείται η περίπτωση μιας υπερήλικης, που διαμένει στο Γηροκομείο Μυτιλήνης. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για ιατρική πράξη και ελέγχθηκε τυπικά για τον κορoναϊό. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό, θέτοντας σε συναγερμό τις υγειονομικές αρχές.

Η γυναίκα που είναι ασυμπτωματική, έχει κάνει εισαγωγή στο Νοσοκομείο και έχει δοθεί εντολή για επανεξέτασή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ