Αρχική » Επίσκεψη διευθυντών Α/βάθμιας & Β/βάθμιας εκπαίδευσης στη Μητρόπολη Κορίνθου

Επίσκεψη διευθυντών Α/βάθμιας & Β/βάθμιας εκπαίδευσης στη Μητρόπολη Κορίνθου

από christina

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν  οι διευθυντές της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης Κορινθίας στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη της περιοχής, κ. Διονύσιο. Συγκεκριμένα, ο νέος Διευθυντής της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, δάσκαλος Δημήτριος Ντρίμερης, και ο νέος Διευθυντής της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, φιλόλογος Δημήτριος Ασβεστόπουλος, βρέθηκαν στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κεγχρεών, κ. Αγάπιο.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως, ο Ποιμενάρχης της Κορίνθου, ο Θεοφιλέστατος και οι κ. Διευθυντές, σε πολύ θερμό κλίμα, αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για θέματα που αφορούν την Ελληνική Παιδεία, τη συνεργασία Εκκλησίας και Εκπαίδευσης για τη «σφαιρική» μόρφωση των παιδιών και γενικότερα την ευαίσθητη παιδική και εφηβική ηλικία των νέων μας, αλλά και την αδυσώπητη καθημερινότητα, που αυτοί αντιμετωπίζουν.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Ντρίμερη και τον κ. Ασβεστόπουλο για την ευγενική επίσκεψή τους και τους ευχήθηκε «καλή δύναμη» στο πολυσήμαντο και δύσκολο έργο τους, δίδοντας τους συμβολικά αναμνηστικά δώρα της επισκέψεώς τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ