Αρχική » Όλα καλά με την υγεία του Πρωτοσύγκελλου της Ι.Μ. Τρίκκης που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό

Όλα καλά με την υγεία του Πρωτοσύγκελλου της Ι.Μ. Τρίκκης που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό

από christina

 
Oλά καλά με τον πρωτοσύγκλελλο της μητρόπολης Τρίκκης  Αλέξιο Κανίνα  ο οποίος μετά  από επαναληπτική διαγνωστική εξέταση για τον Covid-19 (σε Ιδιωτικό Μικροβιολογικό Εργαστήριο) που  υποβλήθηκε χθές Τρίτη 01/09/2020  εμφανίστηκε “αρνητικός”

Όπως έγινε γνωστό από την μητρόπολη ο  π. Αλέξιος, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών Ιατρών, θα ολοκληρώσει τόν κύκλο του αυτοπεριορισμού και έπειτα θα επιστρέψει στα καθήκοντά του.

 Τελευταία Ενημέρωση30.08.2020 15:22

Ο π.Αλέξιος στις 27 Αυγούστου με ανακοινωσή του είχε γνωστοποιήσει οτι  είχε βρεθεί θετικόε στον ιό.

Τότε  καλούσε πιστούς να ακούνε τους ειδικούς και τους καλου΄σε να φορούν μάσκα: Η εξέταση πραγματοποιήθηκε την αρχή της εβδομάδας (Τρίτη 25/08/2020). Σε συνεννόηση με τον Μητροπολίτη μας Τρίκκης και Σταγών κ Χρυσόστομο κάναμε την απαραίτητη εξέταση για τον covid-19, τα αποτελέσματα της οποίας λάβαμε σήμερα Πέμπτη 27/08/2020 και από τα οποία προκύπτει ότι ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος βγήκε αρνητικός. Οφείλω να Σας ενημερώσω ότι ήδη από την Δευτέρα 24/08/2020 βρίσκομαι αφ εαυτού μου σε αυτοπεριορισμό, δεν έχω εκδηλώσει κανένα σύμπτωμα, και ως εκ τούτου η υγεία μου είναι ακλόνητη. Από αυτή την θέση Σας παροτρύνω να ακολουθείτε απαρέγκλιτα τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων και της Ιατρικης Κοινότητας για τα μέτρα προφύλαξης από τον covid-19 ( μάσκες, αποστάσεις, συχνά πλύσιμο των χεριών, αποφυγή συνοστισμών κλπ), Μην Σας ενοχλέι η μάσκα! Οφείλουμε να προστατεύουμε με αγάπη το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την μάσκα!

Στεκόμαστε με Αλήθεια απέναντι στον Θεό και με υπευθυνότητα απέναντι στον συνάνθρωπο!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ