Αρχική » Πρώην Καλαβρύτων : Η μάσκα σκοτώνει, σώστε τα παιδιά μας!

Πρώην Καλαβρύτων : Η μάσκα σκοτώνει, σώστε τα παιδιά μας!

από christina

Παρά τις θέσεις τις επίσημης Εκκλησίας , της κυβέρνησης αλλά και της επιστημονικής κοινότητας ο μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων κ.Αμβρόσιος καλεί τυς πιστούς σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της μάσκας  με σύνθημα: Η μάσκα σκοτώνει,σώστε τα παιδιά μας.Οπως αναφέρει στο κάλεσμα ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα!

Η ανακοίνωση Αμβρόσιου:

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.30′ μ.μ. σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και εδώ στο Αίγιο, στην πλατεία της Αγίας Λαύρας  θα πραγματοποιηθεί μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας με θέμα: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! 
 
Η διαμαρτυρία  αποβλέπει στο να προστατευθούν τα παιδιά μας από την υποχρεωτική χρήση της μάσκας στο Σχολείο! Αυτό, δηλ. η υποχρεωτική χρήση της μάσκας, είναι το Σχέδιο των σκοτεινών Δαιμονικών Δυνάμεων, που συγκροτούν  την κίνηση της Παγκοσμιοποιήσεως!  Θέλουν να καθυποτάξουν την ανθρωπότητα και για να το επιτύχουν πιο γρήγορα δημιούργησαν τον Κορωνοϊό με στόχο να υποβάλουν την Κοινωνία σε πανικό, ώστε μετά ταύτα όλοι μαζί να τρέξουμε να δεχθούμε το ΕΜΒΟΛΙΟ και μαζί μ’ αυτό  το τσιπάκι με τον αριθμό 666, που είναι τό Σφράγισμα του Αντιχρίστου! 
 
Όσοι. λοιπόν, επιθυμείτε να αντιταχθείτε στο δαιμονικό αυτό σχέδιο πατρικά σας παρακαλώ, προτρέπω και θερμοπαρακαλώ να σπεύσετε στην πλατεία της Αγίας Λαύρας, ώστε στη Διαδήλωση της Κυριακής να ενώσετε τη φωνή σας με το πλήθος των Ελλήνων γονέων, οι οποίοι Πανελλήνια θα εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους κατά της υποχρεωτικής χρήσεως της μάσκας στα σχολεία μας! 
 
Σας πληροφορώ, ότι σε παγκόσμια κλίμακα άρχισε να διαμορφώνεται πλέον ένα Κίνημα Διαμαρτυρίας εναντίον της υποχρεωτικής χρήσεως της μάσκας! Μόλις προ πέντε ημερών στο Βερολίνο έλαβε χώρα μια μεγάλη διαμαρτυρία, στην οποία έλαβαν μέρος περίπου 30.000 Γερμανοί Πολίτες! 
 
Επομένως, όσοι αγαπάνε τα παιδιά τους πρέπει να σπεύσουν στην πλατεία της Αγίας Λαύρας την προσεχή Κυριακή και ώραν 6.30΄μ.μ.
 
Στη γενική συμμετοχή και διαμαρτυρία μάς ενισχύουν και τα λόγια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Καθηγητού κ. Σωτηρίου Τσιόρδα, ο οποίος μεταξύ πολλών άλλων διακήρυξε και τα εξής αξιοπρόσεκτα: «Ειδικά για τα νήπια και τα παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού μπορεί η μάσκα να έχει προβλήματα και γι’ αυτό μπορεί να γίνεται και διάλειμμα μάσκας. Το παράδειγμα στα παιδιά το δίνουμε εμείς οι μεγάλοι» (βλ. Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ,  02.09.2020, σελ. 3)
 
Από πολλές κατευθύνσεις, λοιπόν,  όλο και πιο συχνά διατυπώνεται η άποψη, ότι η χρήση της μάσκας βλάπτει σοβαρά την υγεία, καθώς εμποδίζει το οξυγόνο να εισέρχεται στον οργανισμό μας και να εμπλουτίζεται το αίμα μας. Προ ημερών στην Πάτρα μία εργαζόμενη  σε Super Market γυναίκα, μόλις τελείωσε την εργασία της, έλαβε το αυτοκίνητό της και άρχισε να οδηγεί με προορισμό το σπίτι της. Διέπραξε όμως το σφάλμα να εξακολουθεί να φοράει την μάσκα και στο αυτοκίνητο, την μάσκα που είχε για ώρες στο στόμα της στην εργασία της. Οπότε, καθώς ήταν στο τιμόνι ξαφνικά έπαθε ανακοπή καρδίας και απέθανε πάνω στο τιμόνι! Όπως αποδείχθηκε αιτία ήταν η μείωση του οξυγόνου στο αίμα της εξ αιτίας της μάσκας! 
 
 
Αιγιώτισσες και Αιγιώτες,
κανείς να μη λείψει!  

Ελάτε ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ!

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ! 

Η ΜΑΣΚΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ! 
ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!
    
+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ