Αρχική » Και οι κληρικοί με μάσκες εντός των ναών!

Και οι κληρικοί με μάσκες εντός των ναών!

από christina

Tην ώρα που κάποιοι  φαντάζονται σενάρια διεθνούς συνωμοσίας και πιστεύουν οτι τα όσα ακούγονται είναι  για να μας ελέγχουν το πατριαρχείο Αντιοχείας  έχει κάνει άλματα για να έρθει πιο κοντά στη λογική των επιστημόνων.Πλέον ,  μάσκες μέσα στους ναούς  δεν φοράνε μόνο οι πιστοί αλλά το σύνολο των κληρικών ώστε να περιοριστεί κάθε ενεχόμενο  διασποράς του κορωνοϊού.

Στον καθεδρικό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Δαμασκό σήμερα το πρωί, τελέστηκε αρχιερατική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη, όπου όλοι όσοι συμετείχαν συμπεριλαμβανομένων των ιερεών, των διακόνων, των ψαλτών και του εκκλησιάσματους, φορούσαν όλοι ανεξαιρέτως μάσκα. Ο μόνος που δεν φορούσε μάσκα, ήταν ο Πατριάρχης κ. Ιωάννης.

 

Ο κ. Ιωάννης τέλεσε την εις πρεσβύτερον χειροτονία του π. Μελετίου Σαττί που είναι ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Οικουμενικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο Πατριαρχείο Αντιοχείας, στην θέση του μακαριστού αρχιμανδρίτη Αλέξιου Τσεχάντε, που “έφυγε”προσβεβλημένος από τον κορονοϊό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ