Αρχική » Κυψέλη δημιουργίας ο ναός του Αγ.Αντωνίου στα Άνω Πατήσια

Κυψέλη δημιουργίας ο ναός του Αγ.Αντωνίου στα Άνω Πατήσια

από christina

 

Σημαντικές δράσεις   ανακοινώθηκαν και για εφέτος από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων από τον Αρχιμανδρίτης Θεολόγο Αλεξανδράκη:

Ο π.Θεολόγος αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

«Έχοντας ως παρακαταθήκη τα λόγια του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας, σύμφωνα με τα οποία η ενορία μπορεί να αποτελέσει σταυροδρόμι συνάντησης της αγάπης και της ανθρωπιάς προσπαθούμε και συνεχίζουμε με ενθουσιασμό να δημιουργούμε κανάλια πνευματοφόρων εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών διεξόδων.

Έτσι για 4η συνεχή χρονιά συνεχίζουμε τις δράσεις ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της τοπικής ενοριακής μας κοινωνίας, δίνοντας τη δυνατότητα η Ενορία να γίνει κύτταρο της τοπικής ανάπτυξης και κοινωνικοπρονοιακής στήριξης της ευρύτερης περιοχής των Πατησίων.

Οι δράσεις έχουν ως εξής:

Βιωματικό & Ερευνητικό Εργαστήριο Μουσικοθεραπείας δια της Βυζαντινής Μουσικής για παιδιά με ειδικές ικανότητες (άνω των 15 ετών)

Κατηχητικά Σχολεία Νηπιαγωγείου – Δημοτικού

Σχολή Βυζαντινής Μουσικής

Τμήμα Αγιογραφίας

Εκμάθηση Κιθάρας

Εργαστήριο Δια Βίου Μάθησης – Γλωσσικού Γραμματισμού

Σεμινάριο Φωτογραφίας «Εισαγωγή στην Ψηφιακή Φωτογραφία» (Απαιτείται επαγγελματικός εξοπλισμός)

Εκμάθηση και παρασκευή στοιχείων της λειτουργικής ζωής (πρόσφορο, κόλλυβο, άρτος)

Θρησκευτικός Κινηματογράφος

Συνάξεις νέων

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων στις δράσεις είναι δωρεάν.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται είτε στον Ι.Ε.Ν. Αγίου Αντωνίου, Λεωφ. Ηρακλείου 104, Άνω Πατήσια (8π.μ. – 8 μ.μ.), είτε με την αποστολή της αίτησης στο email του Ναού [email protected] (Κατεβάστε την αίτηση εδώ → https://we.tl/t-eNBqElyo6k)

Η καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις είναι η Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι ,για την διεξαγωγή των δράσεων θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid-19, όπως αυτά θα διαμορφωθούν βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα εκδοθούν από τα αρμόδια Υπουργεία.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ