Αρχική » Ομιλία της Γερόντισσας Φιλοθέης στον Ι.Ν Αγίας Μαρίνης Θεσσαλονίκης για το βιβλίο «Σιωπή»

Ομιλία της Γερόντισσας Φιλοθέης στον Ι.Ν Αγίας Μαρίνης Θεσσαλονίκης για το βιβλίο «Σιωπή»

από genneleni

Μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση αφιερωμένη στη δύναμη της σιωπής, της πίστης και της εσωτερικής αναζήτησης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαΐου στον Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας, υπό την αιγίδα της Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.Η εκδήλωση διοργανώνεται με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως Χριστίνας Ντούμα με τίτλο «Σιωπή» και θέμα: «Σιωπή: εκεί που συναντιούνται η ψυχή κι ο Θεός».

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι: η Γερόντισσα Φιλοθέη, Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Παναγίας Βρυούλων, ο Σταμάτης Παύταλης, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αποστόλου Παύλου, και η συγγραφέας Χριστίνα Ντούμα, μητέρα του Θεοδώρη Ντούμα, ο οποίος πάσχει από τη νόσο Μπάτεν.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:15 και αναμένεται να αποτελέσει μια ουσιαστική πνευματική και κοινωνική συνάντηση, με αναφορές στην πίστη, τη δοκιμασία, την ελπίδα και τη δύναμη της σιωπηλής προσευχής μέσα στις δυσκολίες της ζωής.

Η παρουσίαση φιλοδοξεί να αναδείξει βαθύτερα νοήματα γύρω από την ανθρώπινη ψυχή και τη σχέση του ανθρώπου με τον Θεό, μέσα από προσωπικά βιώματα και πνευματικές προσεγγίσεις.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "A Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης ΟΜΙΛΙΑ με αφορμή το νέο βιβλίο της Χριστίνας Ντούμα <<Ζιωπή>> ·Γερόντισσα Φιλοθέη Ηγουμένη της Ιεράς μονής Παναγίας Βρυούλων .Σταμάτης Πάντζαλης Διευθυντής δημοτικού σχολείου Απόστολου Παύλου ·Χριστίνα Ντούμα Συγγραφέας βιβλίου "ΣΙΩΠΗ", μητέρα του Θοδωρή Ντούμα, o οποίος πάσχει από τη νόσο Μπάτεν Θέμα Σιωπή: εκεί που συναντιούνται η ψυχή κι ο Θεός Ημέρα Παρασκευή 15 Μαϊου Ώρα 18:15 Τόπος Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκη τηλ. 2310913530- A.2310913530-fb:inagmarinis b:inagmarinis"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

close