Τα εγκαίνια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Άγιο Στέφανο Αττικής  παρακολούθησε φορώντας μάσκα  ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας.Σε αναρτησή του ανέφερε: «Στα σημερινά εγκαίνια του νέου Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, της θεομηνίας του Ιανού και των προκλήσεων στα εθνικά μας θέματα, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι η Ενότητα, η συμπαράσταση και η εμπιστοσύνη μεταξύ μας, αντλώντας πάντα δύναμη από την Πίστη μας.

Και από όλους εμάς που συγκινηθήκαμε σήμερα όταν ακούσαμε, για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια, την καμπάνα του νέου ναού να χτυπά, ένα Ευχαριστώ στον Αθανάσιο Μαρτίνο, έναν μεγάλο ευεργέτη της περιοχής και της Πατρίδας μας, για την προσφορά του».

Στην ανάρτηση απάντησαν οι άνθρωποι του Ιερού Ναού σχολιάζοντας: «Κύριε Υπουργέ και κυβερνητικέ εκπρόσωπε , η σημερινή, λίαν για εμάς, τιμητική παρουσία σας στα εγκαίνια του περικαλους Ναού μας, που είχε την ευγένεια να στηρίξει ο κ. Αθανάσιος ΜΑΡΤΙΝΟΣ, απετέλεσαν μια αφορμή για να δούμε στη σεμνότητα της παρουσίας σας, την πιστη μα και την προνοια για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Τελικά αποδείξατε ότι αυτά τα δυο δεν συγκρούονται, αλλα αντιθέτως μπορούν να συνυπάρχουν μεσα από την διακριτή υπακοή σε κράτος και εκκλησία!

Να ζήσετε !!

 

 

Σας ευχαριστούμε!»