«Για ακόμα μία φορά, η πρόθυμη προσέλευση δεκάδων εθελοντών αιμοδοτών, μας κάνει πραγματικά υπερήφανους για τα τεράστια αποθέματα αγάπης και προσφοράς των ενοριτών μας και των φίλων του Ιερού Ναού μας» αναφέρει η Ενορία Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού σε ανακοίνωσή της:

«Ένα πολύ μεγάλο και θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους Εσάς, τους 74 αιμοδότες, που προσήλθατε στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώσαμε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 στις αίθουσες του «Σημάντρου», κατά την οποία συγκεντρώθηκαν 64 φιάλες αίματος, σε μια περίοδο που οι ανάγκες της χώρας μας σε αίμα είναι τεράστιες, λόγω της διακοπής εισαγωγής αίματος από το εξωτερικό.

Μαζί με τις ευχαριστίες μας, σε όλους μαζί αλλά και στον καθένα σας ξεχωριστά, σας αξίζουν επίσης πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ διότι, η προσφορά σας αυτή έγινε για 2η φορά κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που διαμόρφωσε η καταστροφική πανδημία του COVID-19. Για να προσφέρετε το αίμα σας, το πολύτιμο αυτό για πολλούς συνανθρώπους μας δώρο σας, επιδείξατε και πάλι υποδειγματική υπομονή και συνεργαστήκατε άψογα τόσο μαζί μας, όσο και με το νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας όλων.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» το οποίο, στο σύνολό του, για ακόμα μία φορά, ανταποκρίθηκε με προθυμία στο κάλεσμά μας.

Ευχαριστίες πολλές οφείλονται και σε όλα τα μέλη της Επιτροπής Ενοριακής Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Ναού μας, τα οποία, όπως πάντα, με ανεξάντλητη φροντίδα, αγάπη και ευγένεια, ανταποκρίθηκαν τόσο στις ανάγκες της αιμοδοσίας, όσο και -κυρίως- στην πολυώδυνη τήρηση των αναγκαίων μέτρων αποστάσεως, απολυμάνσεως και ασφαλείας.

Ευχόμαστε σε όλους από καρδιάς, η Παναγία Φανερωμένη να χαρίζει υγεία και δύναμη, σ΄ Εσάς προσωπικά και στις οικογένειές σας!».