Η τοπική Εκκλησία της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών τίμησε την πέμπτη επέτειο από την εκλογή και τη χειροτονία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 το βράδυ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Στη χαρά της Τοπικής Εκκλησίας προσήλθαν ιερείς από την Θεσσαλονίκη και Λάρισα οι οποίοι διατηρούν φιλία δεκαετιών με τον Σεβασμιώτατο  κ. Χρυσόστομο.

Κατά τη διάρκεια του Όρθρου της Ιεράς Αγρυπνίας χοροστάτησε Σεβασμιώτατος ενώ εν συνεχεία τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου, με την συμμετοχή πολλών Ιερέων εκ της Τοπικής Εκκλησίας, αλλά και άλλων Ιερών Μητροπόλεων.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος απευθυνόμενος προς τον Ιερό Κλήρο και τον ευσεβή Λαό της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, τους παρακάλεσε να προσεύχονται διαρκώς στο Θεό για εκείνον ώστε, όσα καλά με πολλή αγάπη λέγονται για εκείνον, ο ίδιος να αγωνίζεται για να τα εφαρμόζει προς δόξαν Θεού και πνευματική ωφέλεια των πιστών της Εκκλησίας, αλλά και να προσεύχονται για την σωματική και ψυχική υγεία του και την σωτηρία της ψυχής του.

Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας έψαλε εκλεκτός χορός ιεροψαλτών από την πόλη της Λαρίσης, πλαισιωμένος και από ιεροψάλτες των Τρικάλων.