Αρχική » Κρυφό Σχολειό στους Αγίους Πάντες Καλλιθέας

Κρυφό Σχολειό στους Αγίους Πάντες Καλλιθέας

από christina

 

Πού βρισκόμαστε 200 χρόνια μετά τον ξεσηκωμό του Γένους για την κατάκτηση της ελευθερίας του; Το ερώτημα αυτό θέτει σήμερα  η ενορία των Αγίων Πάντων Καλλιθέας σε ανακοίνωσή της για την πρώτη συνάντηση του Κρυφού Σχολειού της στο νέο εκκλησιαστικό έτος.

«Ήρθε η λευτεριά; Καταφέραμε να μονοιάσουμε και να πετάξουμε μακριά την διχόνοια την τρομερή; Ο καθένας τις απαντήσεις μπορεί να τις ψάξει μέσα του.
Και αφού προβληματιστεί, ας κάνει «εγγραφή» στο Κρυφό Σχολείο της ενορίας μας, που λειτουργεί και φέτος μία Κυριακή τον μήνα. Κι επειδή η Εκκλησία, η Αλήθεια, δεν φιμώνεται ούτε περιορίζεται, γι’ αυτό φέτος το Κρυφό Σχολειό λειτουργεί διαδικτυακά στη διεύθυνση: https://www.youtube.com/user/CostisB (δίαυλος Μetalipsis)».

Στην πρώτη συνάντηση, δασκάλα και οδηγός θα είναι η κυρία Μαρία Μαντούβαλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών με γνωστικό αντικείμενο: Σχέσεις της Νεοελληνικής Φιλολογίας με την Αρχαία και την Βυζαντινή.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 στις 12 το μεσημέρι με θέμα: «Οι Αγωνιστές του 1821, Λαϊκοί και Κληρικοί, Απολογούμενοι στους Πανεπιστημιακούς Επικριτές τους».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ