Αρχική » O Πατριάρχης των Αρμενίων ευλόγησε τους ιερείς που πηγαίνουν στην πρώτη γραμμή

O Πατριάρχης των Αρμενίων ευλόγησε τους ιερείς που πηγαίνουν στην πρώτη γραμμή

από christina

Ο Πατριάρχης των Αρμενίων Garegin II ευλόγησε τους ιερείς που αναχώρησαν για την πρώτη γραμμή στο Καραμπάχ την Πέμπτη το πρωί, δήλωσε στο RIA Novosti ο ιερέας Vahram Melikyan, διευθυντής της υπηρεσίας πληροφοριών του πνευματικού κέντρου της Αρμενικής Αποστολικής Εκκλησίας.

«Το πρωί της 22ας Οκτωβρίου, ο Γκαρέγκιν παρείχε την πατριαρχική ευλογία σε έξι ιερείς από τις διοικήσεις Αραράτ και Γκουγκάρκ, οι οποίοι έφευγαν για το Artsakh. Η Αγιότητά του τους ζήτησε να χρησιμεύσουν ως παράδειγμα με το θάρρος του πνεύματος και να υποστηρίξουν τους γενναίους μαχητές της Αρμενίας που υπερασπίζονταν την πατρίδα τους », έγραψε ο Melikyan στο Facebook.

Η Αρμενία έχει κηρύξει στρατιωτικό νόμο και – για πρώτη φορά – γενική επιστράτευση υποστηρίζοντας επίσης ότι η Άγκυρα υποστηρίζει ενεργά το Μπακού. Μερική επιστράτευση και στρατιωτικός νόμος επιβλήθηκε και στο Αζερμπαϊτζάν. Οι ηγέτες της Ρωσίας, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γαλλίας κάλεσαν τις αντίπαλες πλευρές να σταματήσουν τις συγκρούσεις, να δεσμευτούν και να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις χωρίς προϋποθέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ