Στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Πειραιώς καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να συνεχιστεί η λειτουργία του καθημερινού συσσιτίου των απόρων αδελφών μας παρά τους περιορισμούς που επέφερε η πανδημία στην καθημερινή μας ζωή.

Κύρια ανάγκη είναι η συγκέντρωση τροφίμων. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο γίνεται έκκληση σε όσους μπορούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα στην προσπάθεια αυτή.

Στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Πειραιώς εξυπηρετούνται καθημερινά περισσότεροι από 120 άποροι αδελφοί μας, χάρη στις δωρεές και την εθελοντική εργασία συνεργατών του Ιερού Ναού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκκλησία 23.03.2020 - 16:252

Κορωνοϊός: Έκκληση για τρόφιμα στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

«Η αγάπη και η φροντίδα για τον κάθε αδελφό που έχει ανάγκη δεν γνωρίζουν περιορισμούς και δεν υπάρχει επιδημία που να μπορεί να τις ανακόψει. Το Πνευματικό Κέντρο της Ευαγγελιστρίας Πειραιώς (όπισθεν του Ιερού Ναού – Βούλγαρη 50Γ – Τηλ.: 210 4125619) είναι ανοικτό από 9.00π.μ. έως 8.30μ.μ», αναφέρεται στην ανακοίνωση-έκκληση του ναού, που μας παροτρύνει να βοηθήσουμε και μας απαριθμεί τους τρόπους, με τους οποίους θα μπορούσαμε να το κάνουμε.

[Ευαγγελίστριας Πειραιώς]

Βοήθησε κι εσύ στο καθημερινό συσσίτιο

1. Μπορείς να αναλάβεις ένα γεύμα «υπέρ υγείας ή υπέρ αναπαύσεως» προσφιλών σου προσώπων, φέρνοντας τα υλικά που χρειάζονται για το συσσίτιο μιας μέρας.

2. Μπορείς να προσφέρεις τα χρήματα που κοστίζει ένα γεύμα, παίρνοντας απόδειξη και εμείς θα αναλάβουμε να αγοράσουμε από αποθήκες τροφίμων ό,τι χρειάζεται για το γεύμα.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμ. λογαριασμού: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 190/ 296076- 11