Αρχική » Αρνητικοί στον κορωνοϊό οι Μητροπολίτες Ξάνθης και Διδυμοτείχου και Ζακύνθου

Αρνητικοί στον κορωνοϊό οι Μητροπολίτες Ξάνθης και Διδυμοτείχου και Ζακύνθου

από christina

Αρνητικοί στον κορωνοϊό είναι οι μητροπολίτες Ξάνθης,Διδυμοτείχου και Ζακύνθου.Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μεταξύ όσων εξετάστηκαν ήταν ο Μητροπολίτης Ξάνθης-Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων και Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός  και Ζακύνθου Διονύσιος.

Όλοι ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμόδιων υγειονομικών αρχών της Πολιτείας. Σύμφωνα με το σχετικό ανακοινωθέν, κρίθηκε σκόπιμο να μεταβεί στον Ευαγγελισμό για την ενδεδειγμένη θεραπευτική φροντίδα.

Για τους Μητροπολίτες Μαρωνείας-Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα και Αλεξανδρούπολης-Τραϊανούπολης κ. Άνθιμο δεν τίθεται θέμα θετικότητας, καθώς δεν ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα.Όπως ανακοινώθηκε από την μητρόπολη Ζακύνθου το τέστ “απέβη” αρνητικό: “Επειδή πολύς λόγος και θόρυβος γίνεται στα ΜΜΕ περί ασθενούς εκ του Κορονοϊού Ιεράρχου, ο οποίος μετέχει στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιος είναι, δεδομένου μάλιστα ότι ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄ είναι φέτος Μέλος της παρούσης συνθέσεως της Δ.Ι.Σ., θεώρησε καλόν ο Ποιμενάρχης της Ζακύνθου να μεταβεί σήμερα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και να κάνει μοριακό τεστ για την ενδεχόμενη ανίχνευση του Ιού.Το τεστ απέβη ΑΡΝΗΤΙΚΟ”.

Ο ίδιος πάντως παραμένει σε εκούσια καραντίνα, όπως ορίζουν οι υγειονομικές διατάξεις, ευχόμενος και προσευχόμενος για την αίσια έκβαση αυτής της δοκιμασίας, η οποία ταλανίζει την ανθρωπότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ