Αρχική » Σταθερή η υγεία του Αρχιεπισκόπου

Σταθερή η υγεία του Αρχιεπισκόπου

από christina

«Η εξέλιξη της υγείας είναι θετικότατη. Στην αρχή εισήχθη σε απλή κλίνη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ΜΑΦ για προληπτικούς λόγους»,σύμφωνα με όσα  ανέφερε αρχικά ο Εκπρόσωπος Τύπου Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Χάρης Κονιδάρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΜΕΓΚΑ. 

Παρουσιάζοντας το “χρονικό” της ασθένειας είεπε:

Ο Αρχιεπίσκοπος από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η 2η φάση της πανδημίας υποβαλόταν σε μοριακές εξετάσεις ανά βδομάδα προκειμένου να προφυλάξει τόσο τον εαυτό του όσο και τους υπόλοιπους Ιεράρχες. Αμέσως μετά την Ιερά Σύνοδο, υποβλήθη σε ταχεία και μοριακή εξέταση και διαγνώστηκε αρνητικός. Αμέσως μετά αναχώρησε για την Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων, επέστρεψε την Πέμπτη 12/11, υποβλήθηκε εκ νέου σε τεστ και βγήκε ξανά αρνητικός, πριν βρεθεί με τον πρωθυπουργό», σημείωσε ο κ. Κονιδάρης ο οποίος τόνισε ότι οι πιθανές ημέρες για να κόλλησε ο Ιερώνυμος είναι το απόγευμα του Σαββάτου (14/11) η Κυριακή και η Δευτέρα.

Την Δευτέρα όπως τόνισε υποβλήθηκε σε τεστ, έλαβε τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων την Τρίτη 17/11, όπου διεγνώσθη θετικός και μετά από εισήγηση του κ. Τσιόδρα μετά από δέκατα που ανέβασε την Τετάρτη, διεκομίσθη στον Ευαγγελισμό το πρωί της σημερινής ημέρας Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020.

Στο μεταξύ έχει αρχίσει η ιχνηλάτηση στο αρχιεπισκοπικό περιβάλλον χωρίς να  έχει βρεθεί κάποιος θετικός στην Αρχιεπισκοπή.

Βελτιώνεται η υγεία του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας
Καλά είναι  πλέον ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ.Αναστάσιος και αναμένεται -εκτός απροόπτου βγεί από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες .

«Είναι σταθερή η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου. Ελπίζουμε, ότι, στις επόμενες λίγες ημέρες, θα τα καταφέρει να εξέλθει απο τη μονάδα» ανέφερε η Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια πνευμονολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, ερωτούμενη  αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου στη διάρκεια της επίσημης ενημέρωσης προς τις τηλεοπτικές κάμερες αναφορικά με την επίκαιρη εισαγωγή στον Ευαγγελισμό του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.Ιερωνύμου. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ