Αρχική » Δέματα αγάπης συγκεντρώνει ο Άγιος Νείλος Πειραιώς

Δέματα αγάπης συγκεντρώνει ο Άγιος Νείλος Πειραιώς

από christina

Έκκληση για συμπαράσταση και αγάπη σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας, εν όψει Χριστουγέννων, κάνει η ενορία του Αγίου Νείλου Πειραιώς.

«Ἂν μετὰ ἐλεημοσύνης αἰτῇς, χάριν ἔχει»
Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

Η Φιλόπτωχος αδελφότητα του Αγίου Νείλου ενημερώνει πως για τις εορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου θα προσφέρει, λαμβανομένων όλων των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων, δέματα αγάπης σε απόρους, ασθενείς και άνεργους ενορίτες της.

«Σε αυτή την εκστρατεία αγάπης και ανακούφισης του ανθρωπίνου πόνου, και ιδιαίτερα κάτω από τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας, που ζούμε, ζητούμε και τη δική σας συμπαράσταση και βοήθεια. Σας παρακαλούμε, λοιπόν, εφόσον το επιθυμείτε, να καλύψετε κάποια από τα παρακάτω είδη που θα περιέχει το κάθε δέμα:

1 κοτόπουλο νωπό
1 κιλό κιμά νωπό
1 κιλό κίτρινο τυρί
1 κουτί μελομακάρονα
1 λίτρο λάδι
4 πακέτα μακαρόνια
2 κιλά ρύζι
4 κουτιά γάλα εβαπορέ
10 κονσέρβες ζαμπόν

Είμαστε βέβαιοι για την ανταπόκρισή σας στην εκστρατεία ανακούφισης της ανθρώπινης δυστυχίας και ευχόμαστε ο Δωρεοδότης Κύριος δια πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Νείλου του Μυροβλύτου να σας χαρίζει πλούσια την ευλογία Του στη ζωή σας», αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ στο τέλος της παραθέτει τα στοιχεία επικοινωνίας για όποιον επιθυμεί να προσφέρει: 

Ι.Ν. Αγίου Νείλου Πειραιώς
Γεωργίου Θεοτόκη 49, ΤΚ18538
210 4513468

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ