Αρχική » Και ο Χρυσοχοϊδης στην Πάτρα για τα μέτρα

Και ο Χρυσοχοϊδης στην Πάτρα για τα μέτρα

από christina

 

Στην Πάτρα ο Μ. Χρυσοχοΐδης ενόψει της εορτής του Αγ. Ανδρέα – Οι επαφές του Πρωθυπουργού και τα σχέδια για τις εκκλησίες τα Χριστούγεννα

Επί ποδός βρίσκονται κυβέρνηση και τοπική ηγεσία στην Πάτρα για τον εορτασμό του Αγίου Ανδρέα.Πέραν της έκκλησης τπου πρωθυπουργού κ.Μητσοτάκη  και του μητροπολίτη πατρών κ.Χρυσόστομου ,αύριο θα είναι στην Πάτρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.Χρυσοχοϊδης  , όπου θα έχει συναντήσεις με όλους τους τοπικούς παράγοντες  ώστε να υπάρξει μια συνολική προσπάθεια για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού μετάδοσης του κορονοϊού.

. Ο υπουργός θα έχει σύσκεψη στις 10.30 το πρωί στο αστυνομικό μέγαρο, στην οποία θα συμμετάσχουν εκτός από τα στελέχη της Αστυνομίας, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, οι πέντε δήμαρχοι του νομού, ο διευθυντής της ΥΠΕ, οι διοικητές των δύο μεγάλων νοσοκομείων της περιοχής, και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου.

Στη σύσκεψη θα συζητηθούν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από κάθε φορέα, για τον περιορισμό της πανδημίας γενικώς και θα δοθούν οδηγίες στην Αστυνομία για αυστηρούς ελέγχους και την εφαρμογή των μέτρων.

Μετά την σύσκεψη ο κ. Χρυσοχοΐδης αναμένεται ότι θα κάνει δηλώσεις, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο, με τον οποίο θα συζητήσει το θέμα του εορτασμού του Αγίου Ανδρέα.

Την ανάγκη αυστηρότατης τήρησης των υγειονομικών μέτρων ενόψει και της εορτής του πολιούχου της Πάτρας, Αγίου Ανδρέα, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ