Αρχική » Τρόφιμα σε φτωχούς από τον Άγιο Αντώνιο Πατησίων

Τρόφιμα σε φτωχούς από τον Άγιο Αντώνιο Πατησίων

από christina

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Γαλατσίου, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Γεωργίου Δημόπουλου και του Δημάρχου Γαλατσίου, κ. Γεωργίου Μαρκόπουλου, τα μέλη του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου του ναού  Αγίου Αντωνίου πατησίων διένειμαν σε 35 οικογένειες και 88 άτομα πακέτα αγάπης, που περιείχαν νωπό κρέας, τυρί, φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά και είδη πρώτης ανάγκης.

«Η Ενορία ευχαριστεί τους ανωτέρω φορείς, καθώς και όσους αδελφούς μας συνδράμουν όχι μόνο αυτές τις μέρες , αλλά και καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους σ΄ αυτό τον αγώνα χριστιανικής αγάπης και συναλληλίας προς τον αδελφό μας, διατηρώντας ζωντανή την ελπίδα με την παρουσία του Χριστού στη ζωή μας», γράφουν στην ανακοίνωση, ενώ κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει.
«Οι ανάγκες μας συνεχίζονται και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που οι ενορίες παραμένουν κλειστές, παρακαλούμε θερμά όποιον αδελφό μας δύναται να μας βοηθήσει ( με οικονομική ενίσχυση ή με παροχή τροφίμων) σ΄ αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης που αφορά όλους μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ