_____Τις ημέρες αυτές θέτουμε σε κυκλοφορία ένα μικρό τετρασέλιδο φυλλάδιο, στις γραμμές του οποίου εκφράζουμε για μια ακόμη φορά την αγωνία της ψυχής μας, διότι Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ!  Επειδή, λοιπόν, το lockdown δυστυχώς, δυστυχέστατα, εδώ στην δύστυχη Ελλάδα όχι μόνον συνεχίζεται, αλλά και παρατείνεται, δεν έχουμε την δυνατότητα να το μοιράσουμε «χέρι με χέρι»! Το παραθέτουμε, λοιπόν, στη συνέχεια εδώ στην ιστοσελίδα μας και παρακαλούμε ικετευτικά όσους θα το διαβάσουν και θα πονέσουν επίσης μαζί μας, γονυπετείς  να κάνουμε μια θερμή προσευχή και να παρακαλέσουν την Υπεραγία Θεοτόκο να διαλύσει τις δυνάμεις του σκότους, που έχουν σχεδιάσει όλο αυτό το εργαλείο του Κορωνοϊού, για να διαλύσουν την Κοινωνία σε παγκόσμια κλίμακα. Να παρακαλέσουμε τον Πανάγαθο Θεό να μη μας εγκαταλείψει και να μας δώσει μετάνοια, ώστε να ξαναγυρίσουμε σύντομα στον Οίκο Του και στην αγκαλιά Του.  Η Παναγία μας, η Οποία συνεχώς δακρύζει εκεί ψηλά στην περιοχή του Βύρωνα (Αττικής), να μας σώσει! Να σώσει την  Ορθόδοξη Ελλάδα μας! 
  _______Και ο Άγιος Αμβρόσιος, του Οποίου την μνήμην εορτάζουμε σήμερα, να εμπνεύσει και να ενδυναμώσει τους αδελφούς Ιεράρχες, ώστε επί τέλους να ορθώσουν το ανάστημά τους και να αντιδράσουν σθεναρώς στο κλείσιμο των Ναών! ΄Ο Άγιος Αμβρόσιος ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟ να εισέλθει στο Ναόν, διότι εβαρύνετο με το έγκλημα του φόνου μυριάδων ψυχών στον Ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης! «Δεν του επέτρεψε να εισέλθει στο Ναό, παρά μόνο όταν μετάνοιωσε ειλικρινά για τους φόνους που έκανε στον Ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης. Ο Αμβρόσιος πέθανε ειρηνικά το έτος 397 μ.Χ., σε ηλικία 57 χρονών» γράφει επί λέξει ο βιογράφος Του! Μακάρι και σήμερα οι Ιεράρχες του Χριστού να ορθώσουν το ανάστημά τους στην Κυβέρνηση των Αθέων και Μάγων, οι οποίοι κυβερνούν την Ελλάδα μας, ώστε να ξανανοίξουν οι εκκλησίες μας! Να κάνουμε Χριστούγεννα όχι βέβαια στο σπίτι μας, αλλά στο σπίτι του Χριστού μας! Ο Ναός είναι ο Οίκος του Θεού, το σπίτι του Χριστού μας! Συγχρόνως είναι και η Κιβωτός της σωτηρίας μας! Τα τέκνα του Θεού, δηλ. οι πιστοί της εποχής εκείνης, σώθηκαν μέσα στην Κιβωτό του Νώε, ενώ ό,τι ήσαν έξω από την Κιβωτό, όλοι και όλα, επνίγησαν από τον κατακλυσμό στα χρόνια του Νώε! Πρέπει, λοιπόν, κι εμείς σήμερα να ξαναγυρίσουμε στην Κιβωτό, που λέγεται Οίκος Κυρίου, για να σωθούμε από τον κατακλυσμό της αμαρτίας, που πλεονάζει ολόγυρά μας!
_____Αδελφοί μου, η Ορθοδοξία μας προδόθηκε!  Ας μην είμεθα κι' εμείς ανάμεσα στους Προδότες! Ας επιστρέψουμε στην αγκαλιά του Θεού, του Επουράνιου Πατέρα μας!