«Με το lockdown, μου έχει λείψει πολύ η εκκλησία. Γιατί όπως υπάρχουν τα σουπερμάρκετ για την τροφή του σώματος, έτσι είναι και οι εκκλησίες για την πνευματική τροφή . Και στις εκκλησίες δεν πας επειδή είσαι υγιής. Πας επειδή νοσείς πνευματικά. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτές» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός, Άρης Σερβετάλης, μιλώντας στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και τη Μαριάνθη Κουνιά.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πίστη του στον Θεό, ενώ αναφερόμενος στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, εξήγησε: «Είμαι πολύ επιφυλακτικός, επειδή διαφημίζεται σαν σωτήρας και νομίζω πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν».

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Man of God», που πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, μίλησε, επίσης, για τον ρόλο που ενσάρκωσε καθώς και για το πρόσωπο του Αγίου Νεκταρίου, επικεντρώνοντας στο ότι ο Άγιος είχε μόνο αγάπη για τον συνάνθρωπο, παρ’ όλο που πολεμήθηκε και συκοφαντήθηκε αρκετά:

«Στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου μου άρεσε το ότι ήρθα σε επαφή με τη ζωή ενός ανθρώπου, που θυσιάστηκε για τους συνανθρώπους του. Πολεμήθηκε πάρα πολύ από τον φθόνο των ανθρώπων. Αλλά το σημαντικότερο ήταν πως κατάφερε να μη βλέπει στον εχθρό την κακία. Έβλεπε ως πρόσωπο αυτόν που τον συκοφαντούσε και έτσι κατέκρινε μόνο την πράξη του, ενώ για το πρόσωπο είχε αγάπη».