Αρχική » “Ηρώδης ο ΟΗΕ” λέει Καρδινάλιος!

“Ηρώδης ο ΟΗΕ” λέει Καρδινάλιος!

από kivotos

Ο καθολικός Αρχιεπίσκοπος της Λίμα και καρδινάλιος, Χουάν Λουίς Τσιπριάνι παρομοίασε τον ΟΗΕ με τον Ηρώδη! Αιτία; Η σύσταση του ΟΗΕ για άμβλωση, στις εγκύους που έχουν προσβληθεί από τον ιό Ζίκα, για τον οποίο οι επιστήμονες υποψιάζονται ότι προκαλεί σοβαρές γενετικές ανωμαλίες σε έμβρυα.

«Σήμερα, είμαστε περικυκλωμένοι από Ηρώδεις. Ο ΟΗΕ απέναντι στον ιό Zika, αποφάσισε ότι οφείλουμε να εγκρίνουμε την άμβλωση και να σκοτώσουμε παιδιά. Πρέπει πραγματικά να είναι πολύ βλάκας», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος της Λίμα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής «Διάλογοι Πίστης». “Υπάρχει μία ιδιοφυία, ένας Ηρώδης, που θεωρεί σωστό να καταδικάσει σε θάνατο, ότι πρέπει να προχωρήσουν σε άμβλωση όλες οι γυναίκες που αυτή τη στιγμή κυοφορούν, διότι υπάρχει αυτός ο κίνδυνος, που δεν είναι και πλήρως εξακριβωμένος. Ομως, απέναντι στην αμφιβολία, όλοι εις θάνατον”.

Ο Τσιπιράνι, ένας εκ των δύο καρδιναλίων της Καθολικής Εκκλησίας που είναι μέλη της υπερσυντηρητικής θρησκευτικής οργάνωσης Opus Dei, κατήγγειλε την ταχύτητα με την οποία ο ΟΗΕ έλαβε θέση.

«Πρέπει πραγματικά να έχουμε πρόβλημα στην καρδιά, γιατί αυτό είναι πολύ κακό», σχολίασε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ