Αρχική » Κανονικά αυτό το Πάσχα;

Κανονικά αυτό το Πάσχα;

από christina

 

Aυτό το Πάσχα δεν θα είναι σαν το περσινό. Αυτό  υποστηρίζουν πλέον οι περισσότεροι λοιμωξιολόγοι   με το αιτιολογικό ότι μέχρι τότε θα έχουν  εμβολιαστεί  οι ευπαθείς ομάδες.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οτι θα επιτραπούν οι μετακινήσεις  στα χωριά χωρίς αυτό να σημαίνει  οτι δεν θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων για το κοινό τραπέζι.

Για τις εκκλησίας , σύμφωνα με όσα ακούγονται μέχρι τώρα , θα επιτραπεί η παρουσία  περισσότερων πιστών  αλλά πάντα με μάσκα και αποστάσεις.

Σύμφωνα  με ασφαλείς πληροφορίες η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για  να γίνει ο εορτασμός της Ανάστασης  στο πλαίσιο της παράδοσης  .

Ήδη υπάρχει ικανοποίηση για τον ρυθμό των εμβολιασμών οι οποίοι αν συνεχιστούν απρόσκοπτα  θα καλύψουν μεγάλο τμήμα  του λαού.

Η Εκκλησία από την πλευρά της κινείται ώστε να εορταστεί  κανονικά το Πάσχα χωρίς ακρότητες από την πλευρά των κληρικών και των πιστών.

Εκτός από το Πάσχα υπάρχει βεβαίως και η Μεγάλη Εβδομάδα κατά την οποία θα τελεστούν  επίσης  κανονικά οι Θείες Λειτουργίες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ