Αρχική » Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Κυδωνίας

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Κυδωνίας

από christina

Ο  Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός ανακοίνωσε ότι  βρέθηκε θετικός στον covid- 19. Ήδη έχει ενημερώσει τα πρόσωπα που είχε επικοινωνήσει τις δύο τελευταίες ημέρες κατά τη συμβουλή του θεράποντος ιατρού.

Στο μηνυμά  του αναφέρει:

 «Η πανδημία είναι μια ύπουλη ασθένεια και δεν γνωρίζει κανείς πότε θα τον επισκεφτεί. Παρακαλώ την προσοχή σας και την προσευχή σας. Όλα θα πάνε καλά, να προσέχετε».

Επίσης ανακοινώνει ότι τα Γραφεία της Μητροπόλεως θα παραμείνουν κλειστά έως νεωτέρας και επειδή το συσσίτιο στεγάζεται στον ίδιο χώρο και αυτό θα κλείσει, θα γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους.

Το συσσίτιο θα επαναλειτουργήσει όταν το επιτρέψουν οι ειδικοί για την πανδημία του covid -19.

Με αφορμή  την ασθένεια ιερέα από τον ιό είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:«Πρέπει να υπάρχει συνεργασία για να μη δημιουργούνται προβλήματα, ούτε να λένε οτι δεν υπάρχει ιός. Είμαστε όλοι δυνάμει ασθενείς και καθένας μας μπορεί να δεχθεί τον κορονοϊό. Να υπάρχει σεβασμός σε αυτό από όλους τους ανθρώπους, όμως και κάποιοι δημοσιογράφοι να μην τρομοκρατούν με υπερβολές τον κόσμο με αφορμή τον κορονοϊό.

Κλείνοντας, ο σεβασμιότατος τόνισε οτι έχει σκοπό να προτείνει στον ιερέα που νοσεί, όταν, πρώτα ο Θεός, συνέλθει, να στείλει κάποιο μήνυμα στο ποίμνιο σχετικά με τον κορονοϊό και όσα περνάει. Καλώς ή κακώς, δεν συμφωνώ με αυτά τα οποία έλεγε”.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ