Αρχική » Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ι. Μονής Αγίας Λαύρας

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ι. Μονής Αγίας Λαύρας

από christina

Ο δήμαρχος Καλαβρύτων παρέδωσε και παρουσίασε το πρόγραμμα για τις επετειακές εκδηλώσεις των 200 χρόνων από την έναρξη του αγώνα για την ελευθερία με όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου, φωτογραφικό υλικό και την πρόσκληση του Δημάρχου στον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής της Αγίας Λαύρας. 

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το απόγευμα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτη, επισκέφθηκαν την ιστορική Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας για να παραδώσουν ιδιοχείρως και εμβληματικά την πρώτη πρόσκληση στον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής γέροντα Ευσέβιο.

Οι εκδηλώσεις του Μαρτίου λόγω των μέτρων προστασίας από την πανδημία, θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία κόσμου, ωστόσο το πρόγραμμα βγήκε όπως θα έπρεπε με όλες τις εκδηλώσεις σε μια χρονιά εμβληματική αφού γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την εθνική μας Παλιγγενεσία.

Υπενθυμίζεται ότι μπορείτε να δείτε σε απευθείας σύνδεση την αναπαράσταση της ορκωμοσίας των αγωνιστών για την κήρυξη της Επανάστασης του 1821 από το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία (www.pemptousia.gr) και το Διεθνές Πρακτορείο Ορθοδοξία (www.ope.gr) την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2021 στις 19:30. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ