Αρχική » Τα “άφυλα” παιχνίδια εξόργισαν το ρωσικό Πατριαρχείο

Τα “άφυλα” παιχνίδια εξόργισαν το ρωσικό Πατριαρχείο

από christina

 

 Aνοίγει ο δρόμος για τα “αφυλα παιχνίδια”.Αυτό υποστηρίζει η ρωσική Εκκλησία  δια  του υπευθύνου των Εξωτερικών υποθέσεων μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ.Ιραλίωνα με αφορμή την εξέταση από την πολιτεία της  της Καλιφόρνια  νομοσχεδίου  που θα καθιστούσε τα τμήματα παιχνιδιών των σούπερ μάρκετ ουδέτερα .

Ο κ.Ιλαρίων σε δηλώσεις του , όχι απλώς καταδικάζει ένα τέτοιο νομοσχέδιο, αλλά υποστηρίζει οτι αυτό  είναι συνέπεια της επιβολής της λεγόμενης «ιδεολογίας του φύλου» στις δυτικές χώρες, η οποία υποδηλώνει ότι το ψυχολογικό φύλο ενός ατόμου μπορεί να μην συμπίπτει με το βιολογικό του φύλο, ότι το φύλο δεν είναι κάτι που δίνεται σε ένα άτομο από τον Θεό, αλλά ότι το άτομο μπορεί να επιλέξει για τον εαυτό του.

Όπως επισημαίνει  η ιδεολογία των φύλων επιβάλλεται τώρα στο σχολείο, ακόμη και στην προσχολική ηλικία: «Δεν είναι μόνο η ανάμειξη όλων των παιχνιδιών σε ένα σωρό, έτσι ώστε τα αυτοκίνητα και οι κούκλες να βρίσκονται μαζί, έτσι ώστε να μην υπάρχει άλλο ράφι για τα αγόρια και άλλο για τα κορίτσια. Πρόκειται για τη δημιουργία παιχνιδιών ουδέτερου φύλου, κάποιου είδους άφυλων πλασμάτων» τόνισε ο Ιεράρχης «Δεν θα είναι ούτε αγόρια ούτε κορίτσια. Δεν θα υπάρχει ούτε Κάι ούτε  Γκέρντα (ονόματα σε κούκλες τύπου Κεν και Μπάρμπι), αλλά θα υπάρχουν άφυλα πλάσματα με ενδιάμεσα (άφυλα) ονόματα. Όλα αυτά γίνονται, για να ενσταλάξουν στα παιδιά από νεαρή ηλικία την ιδέα ότι το φύλο είναι κάτι που αίρεται».

Ο Ιεράρχης τονίζει πως όλα αυτό σχεδιάζεται επειδή μια ολόκληρη βιομηχανία στοχεύει στη διατήρηση αυτού του ψεύτικου στερεοτύπου, στο οποίο εμπλέκονται ψυχολόγοι, ψυχίατροι, σεξολόγοι, ενδοκρινολόγοι, χειρουργοί και πλαστικοί χειρουργοί. Συγκρίνοντας δε την επιρροή αυτής της γιγαντιαίας βιομηχανίας, η οποία έχει τους δικούς της εκπροσώπους ομάδων συμφερόντων, με τη βιομηχανία όπλων στην Αμερική, όπου το λόμπι υπαγορεύει τους δικούς του όρους στους πολιτικούς, είπε: «Αυτό το λόμπι υπαγορεύει επίσης τους όρους του στους πολιτικούς και απαιτεί να κανονίζει όλο και περισσότερα με διάφορα μέτρα, για να επεκτείνει την επιρροή της ιδεολογίας των φύλων».

Μάλιστα  υποστηρίζει οτι, ήταν η αξιοσημείωτη αύξηση του αριθμού των κατοίκων των ΗΠΑ, που ταυτίζονται με ΛΟΑΤ άτομα. Σύμφωνα με το Gallup Institute, σε λιγότερο από δέκα χρόνια, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε από 3,5% σε 5,6%, ενώ στους νέους φτάνει περίπου το 15%! «Αυτό δεν είναι αποτέλεσμα ορισμένων βιολογικών διεργασιών. Είναι αποτέλεσμα της επιρροής της συγκεκριμένης ιδεολογίας”!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ