Αρχική » Η εικόνα της Παναγίας Μαλεβή στην Κομοτηνή

Η εικόνα της Παναγίας Μαλεβή στην Κομοτηνή

από kivotos

Τh θαυματουργό και μυροβλύζουσα Εικόνα της Παναγίας της Μαλεβής υποδέχθηκαν στην Κομοτηνή ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων επικεφαλής τού κλήρου και του λαού στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής το μεσημέρι της Δευτέρας, 15ης Φεβρουαρίου 2016.

Το ιερό εικόνισμα συνόδευαν οι Μητροπολίτες: Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, και Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, καθώς και η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής, Γερόντισσα Παρθενία.

Αμέσως μετά την υποδοχή, ακολούθησε δέηση και στη συνέχεια ο Ποιμενάρχης  Μαρώνειας και Κομοτηνής ευχαρίστησε το Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρον για την αποδοχή του αιτήματος μεταφοράς, ενώ επικαλέστηκε τη μεσιτείαντης Θεομήτορος στη ζωή και τα έργα όλων για τη πρόοδο και ευημερία της περιοχής. Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος ευχαρίστησε τον κ. Παντελεήμονα εξέφρασε το θαυμασμό του για το πλήθος που υποδέχθηκε την εικόνα και εξιστόρησε το θαυμαστό τρόπο της ανευρέσεως της,


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ