Αρχική » Τρίκαλα: Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Τζεβελέκας -Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Τρίκαλα: Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Τζεβελέκας -Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

από christina





Έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον κορωνοϊό ο Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Τζεβελέκας ο οποίος τον τελευταίο καιρό έδινε με τον κορωνοϊό.

Έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον κορωνοϊό ο Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Τζεβελέκας ο οποίος τον τελευταίο καιρό έδινε με τον κορωνοϊό.

Η νεκρώσιμη ακολουθία και η ταφή του μακαριστού αρχιμανδρίτη, θα τελεσθεί βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων, την Μεγάλη Τρίτη στις 10:30, στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αύρας. Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα trikalavoice.gr ο αρχιμανδρίτης νοσηλευόταν στη ΜΕΘ covid-19 του Νοσοκομείου Τρικάλων τις τελευταίες εβδομάδες.

Το ανακοινωθέν της Μητροπόλεως:
«Ανακοινώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων ότι, εκοιμήθη εν Κυρίω ο Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Τζεβελέκας. Η νεκρώσιμη ακολουθία και η ταφή του μακαριστού πλέον Αρχιμανδρίτου, θα τελεσθεί την Μ. Τρίτη στις 10.30 π.μ., στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αύρας, τηρουμένου του υγειονομικού πρωτοκόλλου κατά της COVID-19.

Επισημαίνεται ότι, κατά την διάρκεια της ακολουθίας, εντός του Ιερού Ναού θα ευρίσκεται μόνον ο Σεβασμιώταστος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος και οι εντεταλμένοι Ιερείς, λόγω των ως άνω αναφερομένων μέτρων προστασίας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ