Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021, στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Περιβλέπτου, της Μητροπόλεως Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ι. Ναού:

Πρόσκληση εθελοντικής προσφοράς και αγάπης προς το συνάνθρωπο στην ενορία μας. Όλοι σίγουρα τα απογεύματα έχουμε πολλά και διάφορα, αλλά και σημαντικά να κάνουμε. Το απόγευμα αυτής της Δευτέρας ας ανατρέψουμε τις συνηθισμένες προτεραιότητες στη ζωή μας. Ας κοιτάξουμε τους συνανθρώπους μας που διψούν για ζωή. Τους αδελφούς μας που περιμένουν λίγες «σταγόνες ανθρωπιάς» για να νικήσουν τη μάχη για τη ζωή. Μοναχικούς ανθρώπους και όχι μόνο, που ζητούν από εμάς να γίνουμε αρωγοί, να προσφέρουμε λίγο από το αίμα μας, να τους δώσουμε ζωή.

Είναι ανάγκη για τους ασθενείς. Είναι κρίσιμη ανάγκη για τις δικές μας ψυχές, για την κοινωνία μας, για τα Νοσοκομεία μας.

Προσερχόμαστε λοιπόν στην Ενορία της Περιβλέπτου την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 και ώρα 6:00 με 9:00 το απόγευμα.

Εκεί θα μας υποδεχθούν η ομάδα των εθελοντών της Ενορίας Περιβλέπτου και των συνεργατών του «όλοι μαζί μπορούμε», που προετοιμάζει εδώ και ημέρες την αιμοδοσία. Μαζί τους θα είναι η ιατρική ομάδα του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Χατζηκώστα, οι οποίοι πάντα πρόθυμοι θα απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και θα στηρίξουν τη διάθεσή μας για προσφορά. Παράλληλα θα τηρηθεί το πρωτόκολλο υγιεινής και όλα τα μέτρα που είναι απαραίτητα λόγω της λοιμώδους πανδημίας για την διεξαγωγή της αιμοδοσίας με ασφάλεια για όλους.

Ας γίνουμε εμείς αιτία για κάτι καλό. Ας μεταδώσουμε τη χαρά της προσφοράς και σε άλλους. Σας περιμένουμε!

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων