Αρχική » Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ο Εφραίμ

Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ο Εφραίμ

από christina

 

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας με πνευμονία νοσηλεύεται ο Ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής  Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ. Σύμφωνα με πληροφορίες η καταστασή του παραμένει σταθερή.

Όπως έγινε γνωστό ο  Γέροντας Εφραίμ βρίσκεται υπό αγωγή με τις οδηγίες της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Αναστασίας Κοτανίδου.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 28 Μαΐου ο Εφραίμ εισήχθη επειγόντως στον Ευαγγελισμό, επτά μέρες αφότου είχε διαγνωστεί με κοροναϊό.

«Την προηγούμενη Παρασκευή 21 Μαΐου, ο Γέροντας Εφραίμ διαγνώστηκε θετικός στον COVID-19. Συναφώς πέρασαν από επανειλημμένους ελέγχους και όλοι οι αδελφοί της Μονής» ανέφερε η ανακοίνωση της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου.

«Ο Γέροντας παρέμεινε άμεσα σε αυτοπεριορισμό με συνεχή ιατρική παρακολούθηση και ήπια συμπτώματα. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, αλλά για προληπτικούς λόγους οι θεράποντες ιατροί συνέστησαν την μεταφορά του σε νοσοκομείο για περαιτέρω παρακολούθηση» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ