Το θερινό Πρόγραμμα δραστηριοτήτων τους ανακοίνωσαν τα Εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεως Πειραιώς, που περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες αλλά και πολλές άλλες εκπαιδευτικές "ευκαιρίες" αναψυχής και διασκέδασης. Το Πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Από 28 Ιουνίου έως 23 Ιουλίου, σε 4 περιόδους, οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν εκδρομές, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϋ, επιτραπέζια αντισφαίριση, κολύμβηση, χόκεϋ, αγώνες και διαγωνισμούς, καθώς επίσης και πληροφορική – ρομποτική, εξάσκηση στα Αγγλικά, καλλιτεχνική απασχόληση, θεατρικό παιχνίδι και πολλά ακόμη που θα προσφέρουν στα παιδιά πολύ γέλιο και χαρούμενη διάθεση!

Το πρόγραμμα, το απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 – 14 ετών ανεξάρτητα σε ποιο σχολείο φοιτούν, θα ξεκινάει στις 08:00 και θα ολοκληρώνεται στις 16:00.

Αντίστοιχο πρόγραμμα εκπαιδευτικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, θα πραγματοποιηθεί και για παιδιά προνηπίου και νηπίου (από 4 – 6 ετών).

Η κατάθεση της αίτησης εγγραφής μπορεί να γίνει μέχρι τις 18 Ιουνίου και λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στο 210 46 10 915.