Αρχική » Μητρόπολη Κορίνθου: Συνάντηση για τα ΙΕ’ Κορίνθου Παύλεια 2021

Μητρόπολη Κορίνθου: Συνάντηση για τα ΙΕ’ Κορίνθου Παύλεια 2021

από christina

Σήμερα Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Μητροπόλεως Κορίνθου, μεταξύ του Μητροπολίτη κ. Διονυσίου, του Δημάρχου της πόλεως Κορίνθου και άλλων αρμοδίων φορέων, προκειμένου να συζητηθούν οι τρόπο οργάνωσης για τα “ΙΕ’ Κορίνθου Παύλεια 2021”.

Ακολουθεί Ανακοίνωση της Μητροπόλεως Κορίνθου:

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο επισκέφθηκαν  σήμερα Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλειος Νανόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Παπαϊωάννου και ο Αιδεσ. Πρωτ/ροςπ. Παναγιώτης Μαυραγάνης, Προϊστάμενος του Καθεδρικού Ι. Ναού του Αποστόλου Παύλου στην  Κόρινθο, για να συζητήσουν τους τρόπους, με τους οποίους θα πραγματοποιηθούν καλύτερα οι προγραμματιζόμενες Λειτουργικές και Εορταστικές Εκδηλώσεις για τα «ΙΕ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2021», προς τιμήν του Ιδρυτού της Τοπικής μας Εκκλησίας Απ. Παύλου.

Οι ιδιαιτερότητες και τα υγειονομικά μέτρα κατά της πανδημίας προσκρούουν επάνω στην ισχυρή βούληση όλων να τιμηθεί κι εφέτος, όπως του αξίζει, ο Πολιούχος και Προστάτης μας Απόστολος Παύλος, ωστόσο, παρά τις επιβεβλημένες διαφοροποιήσεις, τα «ΙΕ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2021» δεν θα υστερούν ως προς την πνευματικότητά τους, την λειτουργική οργάνωσή τους και τις εκδηλώσεις τους σε τίποτα απ’ όλα τα προηγούμενα.

 

  ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ