Αρχική » Μητροπολίτης Πειραιώς: Επίσκεψη στον ανακαινισμένο Παιδικό Σταθμό της Μητροπόλεως

Μητροπολίτης Πειραιώς: Επίσκεψη στον ανακαινισμένο Παιδικό Σταθμό της Μητροπόλεως

από christina

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ επισκέφθηκε τους ανακαινισμένους χώρους, όπου στεγάζονται ο Παιδικός σταθμός και το Νηπιαγωγείο της Μητροπόλεως και συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς, συγχαίροντάς τους για το μεγάλο και σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Ακολουθεί σχετική Ανακοίνωση:

Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου της τοπικής μας Εκκλησίας επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, ο οποίος είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει τους νέους, ανακαινισμένους χώρους των Εκπαιδευτηρίων μας.

Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και το διοικητικό προσωπικό και του δόθηκε η δυνατότητα να τους ευχαριστήσει και να τους συγχαρεί για την μεγάλη τους προσφορά στο εκπαιδευτικό έργο της Μητροπόλεώς μας, ιδιαίτερα κατά την δύσκολη σχολική περίοδο που προηγήθηκε.

Με την ευκαιρία της επισκέψεως του Σεβασμιωτάτου στον Βρεφονηπιακό Σατθμό, τον Παιδιό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, μπορείτε στο παρακάτω video να δείτε τους ανακαινισμένους χώρους, στους οποίους μαθητές και μαθήτριες απασχολούνται δημιουργικά και βάζυν τα θεμέλια πάνω στα οποία θα στηριχθεί το μέλλον τους.

Θυμίζουμε ότι στο ίδιο σχολικό συγκρότημα στεγάζονται , σε διαφορετικούς χώρους – επίσης ανακαινισμένους – το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο της τοπικής μας Εκκλησίας

Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. – YouTube

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ