Αρχική » Ο π. Παρθένιος από τον Λίβανο στο Κυριακάτικο e-Αρχονταρίκι της Φανερωμένης Χολαργού

Ο π. Παρθένιος από τον Λίβανο στο Κυριακάτικο e-Αρχονταρίκι της Φανερωμένης Χολαργού

από christina

Αγαπητοί μας αδελφοί χαίρετε!
Είναι αλήθεια ότι, την Κυριακή 6/6 αποχαιρετήσαμε τις Κυριακάτικες συναντήσεις μας για την φετινή εκκλησιαστική χρονιά. Όμως, την προσεχή Κυριακή (20/6/2021), η ενορία μας θα φιλοξενήσει εκτάκτως τον Αρχιμανδρίτη π. Παρθένιο, από την Ι.Μ. Εισοδίων της Θεοτόκου του μαρτυρικού Λιβάνου (βλ. σχετικό άρθρο “Η Ορθοδοξία σε κίνδυνο – Λίβανος” στην ιστοσελίδα του Ναού μας -τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή της Σοφίας Χατζή, στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας-).

Ο π. Παρθένιος, καθ’ οδόν προς το Άγιον Όρος, θα κάνει μια στάση 1,5 μέρας στην Αθήνα και, με την ευκαιρία αυτή, προγραμματίστηκε να συλλειτουργήσει με τους ιερείς μας στην Θεία Λειτουργία της Δευτέρας (Αγίου Πνεύματος) και να συμμετάσχει στον καθιερωμένο πανηγυρικό εσπερινό της ίδιας ημέρας, σε ανάμνηση του θαύματος της Παναγίας Φανερωμένης Λευκάδος.

Θεωρήσαμε λοιπόν ότι, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να τον έχουμε και “ζωντανά” στο e-Αρχονταρίκι μας, να πάρουμε την ευχή του, ν’ ακούσουμε τις σκέψεις του με αφορμή την εορταζόμενη ημέρα της Πεντηκοστής και να μας μεταφέρει λίγη από τη φλόγα της Ορθοδοξίας που αδιάκοπα καίει από την εποχή των Αγίων Αποστόλων μέχρι τις μέρες μας στα μέρη του Λιβάνου.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή της Πεντηκοστής (20/6/2021), ώρα 20:30, θα έχουμε ένα έκτακτο e-Αρχονταρίκι, με θέμα:

“Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα Έθνη”
– Η εξάπλωση του Αγίου Πνεύματος στον κόσμο

Όπως κάθε Κυριακή, θα λάβετε τον σύνδεσμο στο email σας 1-2 ώρες πριν την
συνάντηση.

Για τυχόν επίλυση αποριών ή βοήθεια για τεχνικά προβλήματα σχετικά με τη σύνδεσή σας, μπορείτε να στέλνετε email στο:  [email protected] με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να σας καλέσουμε.

Είμαστε βέβαιοι ότι, παρά την 3ήμερη αργία (που ίσως να οδηγήσει τα βήματά σας μακριά από την πόλη), η συμμετοχή σας θα είναι και πάλι σημαντική και ένθερμη.

Καλή αντάμωση!
_Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου_
_     Φανερωμένης Χολαργού_
_Τηλ. +30 210 651 1821_
_Fax. +30 210 654 9821_
_e-mail [email protected]_

Η Ορθοδοξία σε κίνδυνο – Λίβανος (faneromenihol.gr)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ