Την Πέμπτη 24 Ιουνίου

η εφημερίδα   Κιβωτός της Ορθοδοξίας

σας προσφέρει δυο αξιόλογα βιβλία

για να επιλέξετε

 

Οι Πρωτοκορυφαίοι Απόστολοι

Πέτρος και Παύλος

 

Οι Απόστολοι Πέτρος και Παύλος είναι οι δύο μεγαλύτεροι απόστολοι της Χριστιανικής Εκκλησίας.

Ο Απόστολος Παύλος, συγγραφέας των μισών περίπου από τα βιβλία της Καινής Διαθήκης,ονομάστηκε ισαπόστολος και άγιος, και ήταν μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του Χριστιανισμού. Του δόθηκε δε και το όνομα "Απόστολος των εθνών" γιατί ήθελε στη χριστιανική θρησκεία τους πάντες και όχι μόνο τους Εβραίους.

Ο Απόστολος Πέτρος είναι η "πέτρα πάνω στην οποία θα κτίσω την εκκλησία μου", όπως ειπώθηκε από τον Ιησού.

Με αφορμή την μνήμη των Αγίων Αποστόλων Πέτρου κ Παύλου, η Κιβωτός της Ορθοδοξίας προσφέρει στους αναγνώστες της το πολύτιμο βιβλίο.

Ο αναγνώστης ταξιδεύει  στις σελίδες κ γνωρίζει τη ζωή, τις αδυναμίες, τη μετάνοια, τις δοκιμασίες και τέλος το  μαρτύριο των δυο κορυφαίων Αποστόλων, που διέδωσαν τον Χριστιανισμό.

 

Μαζί

 

Προφητείες Ορθοδόξων  Αγίων  και ασκητών

 

Ο γνήσιος προφητισμός είναι η ακριβής προαγγελία μελλοντικών γεγονότων, η ερμηνεία του θελήματος και της βουλής του Θεού στους ανθρώπους.

 

Μετά την έλευση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ο Θεός αποκάλυψε τα απόρρητα μυστήρια του μέλλοντος, στο μέτρο που ο Ίδιος θέλησε, σε πολλούς ευσεβείς αγίους και ασκητές και παραχώρησε να καταγραφούν μόνο όσα Εκείνος επέτρεψε, συνήθως με αλληγορικό τρόπο, ώστε να γίνονται κατανοητά από αυτούς που βρίσκονται σε νήψη, σε κοινωνία δηλαδή μαζί Του, και είναι άξιοι σωτηρίας.

Το παρόν βιβλίο περιλαμβάνει προφητείες ορθόδοξων αγίων και ασκητών, οι οποίες επαληθεύτηκαν, αλλά κυρίως προφητείες που μπορούμε να προσεγγίσουμε μεν χωρίς όμως να είμαστε σε θέση να τις ερμηνεύσουμε ακόμη πλήρως.

Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνονται προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του Οσίου Νείλου του Μυροβλύτου, του Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού, του Γέροντος Γενναδίου, του Οσίου Ανατολίου του Νέου της Όπτινα και άλλων, οι οποίοι κατά παραχώρηση του Θεού μάς προετοιμάζουν για το απώτερο μέλλον του κόσμου, για μεγάλα «σημεία» και συμβάντα, που θα οδηγήσουν σε συγκλονιστικές παγκόσμιες ανακατατάξεις και τελικά στη θεία επέμβαση και τη δημιουργία «καινής γης και καινού ουρανού».

 

 

Για παλαιότερα ένθετα της Κιβωτού, πληροφορίες και παραγγελίες,

επικοινωνήστε στο τηλ. 210 6923211.

Καθημερινά, εκτός Σ/Κ, από 10:00π.μ. έως 15:00μ.μ.