Αρχική » Κιβωτός της Ορθοδοξίας: Από τις 3 Μαρτίου σε όλα τα περίπτερα με μεγάλες προσφορές

Κιβωτός της Ορθοδοξίας: Από τις 3 Μαρτίου σε όλα τα περίπτερα με μεγάλες προσφορές

από kivotos

Το νέο φύλλο της εφημερίδας κυκλοφορεί την Πέμπτη 3 Μαρτίου και θα την βρείτε στα περίπτερα όλης της χώρας με 2 νέες μεγάλες προσφορές!

Διαβάστε σε αυτό το φύλλο:

 

«Εξοστρακίζουν» από τα σχολεία την Εκκλησία
Το Υπουργείο Παιδείας έκλεισε τις… πόρτες στους κληρικούς
Δυσφορία επικρατεί στις τάξεις της Ιεραρχίας μετά την προκλητική απόφαση του υπουργείου Παιδείας να απαγορεύσει στον Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαοο να παρευρεθεί σε εκδήλωση σε σχολείο ύστερα από πρόσκληση μαθητών και καθηγητών. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά, γεγονός που πυροδοτεί νέα ένταση στις σχέσεις Εκκλησίας – Πολιτείας, σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας.

 

  • Αφιέρωμα: Οκτώ χρόνια Ιερώνυμος
    Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών έβαλε τη δική του σφραγίδα σε έναν ζωντανό οργανισμό, ο οποίος συνδέεται άρρηκτα με τη μοίρα του Έθνους
     
  • Συνέντευξη: Σάμου Ευσέβιος: «Ας δώσουμε το παράδειγμα του τι σημαίνει Ορθόδοξος και Έλληνας»
    Ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας εξαίρει τις δράσεις των νησιωτών στη διαχείριση του Προσφυγικού
     
  • Καύση νεκρών: Η κυβέρνηση αγνόησε τις θέσεις της Εκκλησίας
     
  • Διχασμένοι οι θεολόγοι για τις μουσουλμανικές σπουδές στο Αριστοτέλειο
     
  • Άγιον Όρος: Όταν ο Ουμπέρτο Έκο επισκέφθηκε τη Μονή Βατοπαιδίου
     
  • Η Παναγία η Καταφυγιώτισσα διά χειρός… Μυταρά

 

Και μαζί:

ΝΕΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ: Προσευχή

Εγκαινιάζουμε με τον παρόντα τόμο την σειρά «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ». Στη σειρά αυτή ο κάθε τόμος θα παρουσιάζει στους αναγνώστες ένα θέμα σχετικό με την Ορθόδοξη πίστη, διδασκαλία, λατρεία και ζωή.
Το υλικό για το κάθε θέμα θα προέρχεται από την Χριστιανική Γραμματεία όλων των αιώνων, δηλαδή από την Αγία Γραφή, τα λειτουργικά και λατρευτικά κείμενα, τα γραπτά των Αγίων και Οσίων Πατέρων, διδασκάλων και Γερόντων της Εκκλησίας μας, τους εκκλησιαστικούς συγγραφείς, από θεολόγους και συγγραφείς, παλαιότερους και συγχρόνους, όπως αυτά τα βρίσκουμε στις σωζόμενες πηγές και στην βιβλιογραφία. 
Η επιλογή των θεμάτων και των κειμένων της «ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑΣ» είναι του συγγραφέα Ελευθερίου Ν. Χρυσοχόου, Θεολόγου, ο οποίος θα προσφέρει στους αναγνώστες την ορθόδοξη διδασκαλία για κάθε θέμα που διαπραγματεύεται και θα απαντά, μέσα από τα κείμενα, στα όποια ερωτήματα και απορίες θα μπορούσαν να προκύψουν.
Ελπίζοντας ότι αυτή η νέα και μεγάλη εκδοτική προσφορά της εφημερίδος μας θα προσφέρει, εκτός από νέα ακυκλοφόρητα βιβλία, μια πολύτιμη βιβλιοθήκη για κάθε χριστιανό, παραδίδουμε στην κυκλοφορία τον πρώτο τόμο της σειρά με θέμα την ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

& Μαζί,
ΝΕΟ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΟΣΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ, Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ, ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ 

Του ΠΡΕΣΒ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΑΤΣΗ

Οι διδαχές ενός Γέροντα έχουν ιδιαίτερη αξία γιατί είναι η έκφραση του αγίου βιώματός του. Είναι η εμπειρία της τήρησης των εντολών του Θεού και ειδικότερα του προσωπικού πνευματικού αγώνα. Ο Γέροντας συνήθως δεν έχει πανεπιστημιακή μόρφωση, έχει όμως βαθύτατη θεολογική γνώση, που προέρχεται απ’ τη φώτιση Θεού και την εν ταπεινώσει αδιάλειπτη προσευχή του. Σε αυτό το βιβλίο περιλαμβάνονται οι διδαχές του Γέροντα Πορφύριου, με τον σχολιασμό του  πρεσβ. Διονύσιου Τάτση, για να τις βρίσκουν ευκολότερα οι αναγνώστες. Οι πολύτιμες αυτές διδαχές έχουν προσωπικό χαρακτήρα και αναφέρονται στα αποτελέσματα των χαρισμάτων του Γέροντα.

 

Ακόμη: Η Κιβωτός της Ορθοδοξίας έρχεται σπίτι σας με 24 εκδόσεις τον χρόνο!

Μπορείτε τώρα να γίνετε συνδρομητές σε Ελλάδα και εξωτερικό. 
Κόστος ετήσιας συνδρομής απλή έκδοση (χωρίς προσφορές) για Ελλάδα: 60€
Κόστος ετήσιας συνδρομής με προσφορές: Ελλάδα 105€, Κύπρος – Χώρες Ε.Ε. 160€, Λοιπές χώρες 200€

Επικοινωνήστε για τη συνδρομή σας στο τηλέφωνο 210 6901414 ή στο e-mail: [email protected], [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ