Αρχική » 35 νέες μοτοσυκλέτες για τους ιερείς της Μπουκόμπα

35 νέες μοτοσυκλέτες για τους ιερείς της Μπουκόμπα

από christina

«Ευχόμεθα Άγγελος Κυρίου να συνοδεύει τους Ιερείς πάντοτε στις ιεραποστολικές τους εξορμήσεις και να γίνουν «αγγελιοφόροι» του μηνύματος του Ευαγγελίου, προς δόξαν Θεού και σωτηρίας των ψυχών που διψούν και περιμένουν», 

Αυτά δήλωσε ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μαϊδώνης, Γενικός Πατριαρχικός Επίτροπος Μπουκόμπα, στον αγιασμό 35 μηχανών, που τελέστηκε στο προαύλιο του Μητροπολιτικού Ναού των Αγίων Αποστόλων της Μπουκόμπα, στην Τανζανία.

Οι 35 ιερείς της Επισκοπής, εδώ και αρκετό καιρό, εξυπηρετούν συνολικά 190 ενορίες, που σημαίνει ότι καθένας από αυτούς έχει υπό τη δικαιοδοσία του δυο, τρις ή και τέσσερις ενορίες, αρκετά απομακρυσμένες η μία από την άλλη.

Αυτές οι μηχανές, λοιπόν, που έλαβαν οι 35 ιερείς θα καλύψουν το πολύ δύσκολο έργο της έως τώρα μετάβασής τους στις απομακρυσμένες ενορίες τους, απαλλάσσοντάς τους από πολύωρες οδοιπορίες.

Οι χαρούμενοι πλέον ιερείς θα κερδίσουν χρόνο αλλά και χρήματα, αφού αναγκάζονταν, πέραν από τις κουραστικές και πολύωρες οδοιπορίες τους, να δαπανούν ένα μέρος από το μισθό τους ώστε να μισθώνουν μεταφορικό μέσο για τις ποιμαντικές μεταβάσεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ