Αρχική » Πρόγραμμα Μητροπολίτου Τρίκκης για 15 Αύγουστο

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Τρίκκης για 15 Αύγουστο

από christina

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, την Κυριακή 1 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Θεσπρωτικού Πρεβέζης.

Το απόγευμα το απόγευμα στις 7  θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος  προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον ίδιο Ναό.

Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου το απόγευμα στις 5, θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος  προς την Υπεραγία Θεοτόκο στη Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.

Την Τρίτη 3 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος  προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Κεραμιδίου και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Φαρκαδόνος.

Την Τετάρτη 4 Αυγούστου το απόγευμα, θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Χρυσαυγής και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πετρωτού.

Την Πέμπτη 5 Αυγούστου στις 8 το απόγευμα, θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος χωρίου Σωτήρα.

Την Παρασκευή 6 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ταξιαρχών.

Το Σάββατο 7 Αυγούστου στις 8 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα  Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων, επί τη μνήμη του Αγίου Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης.

Την Κυριακή 8 Αυγούστου το πρωί, θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα  Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων, επί τη μνήμη του Αγίου Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης.

Το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30, στον  Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ελληνοκάστρου και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αρδανίου.

Τη Δευτέρα  9 Αυγούστου το απόγευμα, θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος  προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30, στον Ιερό Ναό Αγίας Φανερωμένης Λιοπράσου και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρελιάς.

Την Τρίτη 10 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30, στον Ιερό Ναό Τιμίων Ταξιαρχών Μουριάς και στις 8 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δροσερού.

Το βράδυ  θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων, επί τη εορτή της αναμνήσεως του εν Κερκύρα θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος.

Την Τετάρτη 11 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30, στον Ναό Αγίας Παρασκευής χωρίου Αγία Παρασκευή (Τζιούρτζια) και στις 8 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γαρδικίου.

Την Πέμπτη 12 Αυγούστου το απόγευμα, θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30, στον Ναό Αγίου Γεωργίου Βροντερού και στις 8  στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ελάτης.

Την Παρασκευή 13 Αυγούστου στις 7:30, το απόγευμα, θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων (Όρθρο, Εγκώμια προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου και Θεία Λειτουργία).

Το Σάββατο 14 Αυγούστου στις 12  το μεσημέρι, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί μπροστά στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Οιχαλίας την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Οδηγήτριας. Ακολούθως, θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Το απόγευμα στις 7:30, θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στην πανηγυρίζουσα Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γκούρας.

Το βράδυ θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων (Όρθρο, Εγκώμια προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου και Θεία Λειτουργία).

Την Κυριακή 15 Αυγούστου το πρωί, θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην πανηγυρίζουσα  Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου.

Το απόγευμα στις 7:30, θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την  Ακολουθία του Μεθέορτου Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον  Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ