Αρχική » Μητρόπολη Λαγκαδά: Και φέτος η δωρεάν φιλοξενία νέων

Μητρόπολη Λαγκαδά: Και φέτος η δωρεάν φιλοξενία νέων

από kivotos

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε και εφέτος το Θερινό Πρόγραμμα Φιλοξενίας Νέων, το οποίο πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με το Γραφείο Νεότητος της Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, στις νεόδμητες εγκαταστάσεις της ιστορικής περιοχής του Σοχού.

Συνολικά φιλοξενήθηκαν δωρεάν περίπου 300 νέοι και νέες της ευρύτερης περιοχής του Λαγκαδά καθώς και άλλων περιοχών της Μακεδονίας. Παράλληλα, 25 στελέχη υπό την καθοδήγηση των κληρικών συνέβαλαν τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία των κατασκηνώσεων.

Μέσα σ’ ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν μερικές μέρες ξέγνοιαστα κι ευχάριστα. Το πρόγραμμα προέβλεπε άφθονο παιχνίδι, όμορφη συντροφιά, τραγούδι αλλά κι εξορμήσεις στο βουνό. Συγχρόνως είχαν την δυνατότητα να καλλιεργηθούν πνευματικά, μέσα από την προσευχή, τη μελέτη της Αγίας Γραφής, με τη συμμετοχή στο μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας που τελούνταν στο χώρο του κέντρου φιλοξενίας, καθώς και μέσα από τις επισκέψεις και ομιλίες τόσο του Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, όσο και των υπευθύνων πνευματικών της Μητροπόλεως.

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ