Αρχική » Συγχαρητήριο μήνυμα Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ

Συγχαρητήριο μήνυμα Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ

από christina

Σήμερα, Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή των επιτυχόντων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας, ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ εξέδωσε συγχαρητἠριο μήνυμα προς τους εισακτέους μαθητές, εξφράζοντας ευχές πρόοδο και καλή σταδιοδρομία.

Διαβάστε το μήνυμα του κ. Γαβριήλ:

Με σεβασμό στον αγώνα σας, απευθύνω θερμότατα συγχαρητήρια προς όλους εσάς, τις υποψήφιες και τους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων, που με πειθαρχημένη δουλειά και μεθοδική μελέτη καταφέρατε να κάνετε πράξη τα όνειρά σας και να εισαχθείτε στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, ύστερα μάλιστα από μία ιδιαίτερα δύσκολη σχολική χρονιά!

Μέσα από την καρδιά μου εκφράζω τις πιο θερμές ευχές για υγεία και μία λαμπρή σταδιοδρομία!

Θερμότατα συγχαρητήρια απευθύνω επίσης προς τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας για την συνεχή και αμέριστη συμπαράσταση που σας προσέφεραν καθ’ όλη την μεγάλη προσπάθειά σας!

Σε μία αβέβαιη και αγχώδη σχολική καθημερινότητα, υπό την σκιά και τον φόβο της πανδημίας, καταφέρατε να κάνετε την υπέρβαση.

Κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, δεν χάσατε την ελπίδα σας. Δεν πτοηθήκατε. Πολεμήσατε τους φόβους σας και διεκδικήσατε τα όνειρά σας.

Κάποιοι μάλιστα από εσάς πετύχατε κάτι φαινομενικά ακατόρθωτο. Καταφέρατε να αριστεύσετε δίχως πρόσβαση σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα. Δίχως πρόσβαση σε μέσα εκπαίδευση και κατάλληλες υποδομές. Κι όλο αυτό δίχως μεμψιμοιρία και απογοήτευση. Σας ευχαριστούμε για το μάθημα ζωής που μας δίνετε!!

Άξιοι συγχαρητηρίων βεβαίως είστε και όλοι εσείς, που παρά τον μεγάλο αγώνα σας δεν καταφέρατε να έχετε τα ποθητά αποτελέσματα. Μην θλίβεστε και κυρίως μην απελπίζεστε. Η ζωή είναι ένα πολύτιμο δώρο που προσφέρει συνεχώς νέες ευκαιρίες.

Το πραγματικό ταξίδι της ζωής σας τώρα ξεκινάει. Τώρα καλείστε να υπερασπιστείτε τις επιλογές σας!

Το μέλλον ανήκει σε εσάς που πιστεύετε στην ομορφιά των ονείρων σας. Κάντε το καλύτερο!

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σε όλες και όλους ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, δια πρεσβειών της Παναγίας Μητέρας Του, να σας ευλογεί και να σας χαρίζει μία ζωή γεμάτη πρόοδο, γνώση και πολλές επιτυχίες!

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος 

ΓΑΒΡΙΗΛ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ