Αρχική » Ανακοίνωση της Μητρόπολης Πατρών για την ταινία “Ο Άνθρωπος του Θεού”

Ανακοίνωση της Μητρόπολης Πατρών για την ταινία “Ο Άνθρωπος του Θεού”

από christina

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ι. Μητρόπολη Πατρών σχετικά με την προβολή της κινηματογραφικής ταινίας “Ο Άνθρωπος του Θεού”, που άρχισε να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από εχθές, Πέμπτη 27 Αυγούστου 2021.

Διαβάστε την Ανακοίνωση της Μητρόπολης που ακολουθεί:

Η κινηματογραφική ταινία με τη ζωή του Αγίου, ο οποίος πέρασε δοκιμασίες και διώξεις και ταλαιπωρίες πολλές και ο οποίος κέρδισε τον στέφανο της νίκης παρά Κυρίου με την μεγάλη του πίστη, την ιώβεια υπομονή και την υψοποιό ταπείνωση, γυρίστηκε στα μέρη που έζησε ο Άγιος Νεκτάριος, από μεγάλους και διακεκριμένους καλλιτέχνες.

Προτείνουμε στους πιστούς να παρακολουθήσουν την ταινία αυτή, από την οποία θα ωφεληθούν πνευματικά, κοντά στα όσα έχουν μελετήσει και βιώνουν βαθειά στην καρδιά τους, για τον Άγιο Νεκτάριο.

Σήμερα, σε καιρούς δύσκολους, σε ημέρες πόνου, δυσκολιών, αδικίας και απομακρύνσεως από τον Θεό, η ταινία αυτή δίδει το μήνυμα της ελπίδος, της ουράνιας χαράς και της νίκης της πίστεως εναντίον της αδικίας και της αμαρτίας.

Στην Πάτρα, η ταινία προβάλλεται από τις 26 Αυγούστου στον θερινό Κινηματογράφο «Σινέ Κάστρο» (Σώμερσετ 49, Ρίο) και ώρα 10 το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ