Αρχική » Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων από 1 έως 7 Σεπτεμβρίου 2021

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων από 1 έως 7 Σεπτεμβρίου 2021

από christina

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μάμαντος ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Ανθίμου Επισκόπου Νικομηδείας, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την ίδια ημέρα από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής του Ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Δανιήλ του Κατουνακιώτου, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου από 10-12:15 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ