Αρχική » Πρόγραμμα Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 5 έως 10 Σεπτεμβρίου 2021

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 5 έως 10 Σεπτεμβρίου 2021

από christina

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ» της «ΚΑΛΥΒΙΑΝΗΣ».

Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Δανιήλ του Κατουνακιώτου.

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί στα προπύλαια του Ιερού Ναού Γενεθλίου Θεοτόκου Δενδροχωρίου την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «ΟΡΜΥΛΙΩΤΙΣΣΑΣ»Ακολούθως θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον ίδιο Ιερό Ναό. Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας «ΟΡΜΥΛΙΩΤΙΣΣΑΣ» θα παραμείνει μόνιμα στον Ιερό Ναό Γενεθλίου Θεοτόκου Δενδροχωρίου προς ευλογία, σκέπη και προστασία των πιστών και των κατοίκων του χωρίου.

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων.

Την Πέμπτη και Παρασκευή 9-10 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Αθήνα όπου και θα συμμετάσχει στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ