Αρχική » Πρόγραμμα Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 12 έως 17 Σεπτεμβρίου 2021

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 12 έως 17 Σεπτεμβρίου 2021

από christina

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 8, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού ΣταυρούΕν συνεχεία θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία.

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου το πρωί θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού: α) στις 8:30 στο 4ο Γ.Ε.Λ. (πειραματικό) Τρικάλωνβ) στις 9:30 στο 2ο ΕΠΑΛ (πρότυπο) Τρικάλων καί γ) στις 10:30 στο 7ο Γυμνάσιο (πειραματικό) Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου το πρωί στις 10 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου και θα τελέσει την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του π. Θεοφυλάκτου Δουσικιώτου.

Το απόγευμα στις 7:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί μπροστά στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης την Τιμία Κάρα του Αγίου και εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Το βράδυ στις 9:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί μπροστά στα προπύλαια του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων την Τιμία Κάρα του Αγίου και ακολούθως θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία.

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως προς τον Άγιο Βησσαρίωνα στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό των Τρικάλων. Μετά το πέρας της Ιεράς Παρακλήσεως θα προπέμψει την Τιμία Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος.

Εν συνεχεία στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Αχλαδοχωρίου.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων γυναικών μαρτύρων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης και της ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Τρικάλων (έναντι πλατείας ΟΤΕ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ