Αρχική » Αγιασμοί νέας σχολικής χρονιάς από τον Μητροπολίτη Τρίκκης κ. Χρυσόστομο

Αγιασμοί νέας σχολικής χρονιάς από τον Μητροπολίτη Τρίκκης κ. Χρυσόστομο

από christina

Με την ευκαιρία της ενάρξεως του νέου σχολικού έτους την 13η Σεπτεμβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό σε σχολεία της πόλεως Τρικάλων, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες οδηγίες της Ιεράς Συνόδου και του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων λόγω των μέτρων προφυλάξεως εκ του κορονωϊου, και συγκεκριμένα στο 4ο Γ.Ε.Λ. (πειραματικό) Τρικάλων, στο 2ο ΕΠΑΛ (πρότυπο) Τρικάλων στο 7ο Γυμνάσιο (πειραματικό) Τρικάλων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών παρέστησαν εκπρόσωποι της Δημοτικής και Τοπικής Αυτοδιοικήσεως αρμόδιοι σε θέματα παιδείας και πολιτισμού, πολλοί γονείς και μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολικών Μονάδων.

Στους σύντομους χαιρετισμούς του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετέφερε ευλογίες της Αγίας Εκκλησίας για μία καλή, δημιουργική, καρποφόρα και γόνιμη σχολική χρονιά.

Τέλος, δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει τα παιδιά, του δασκάλους, τους καθηγητές και τους γονείς, την συνεχή στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως για οποιοδήποτε προσωπικό πρόβλημα ή θέμα τους απασχολεί.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ