Αρχική » Επίσκεψη της Υφυπουργού Εργασίας κ. Δόμνας Μιχαηλίδου στο νέο Γηροκομείο της Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως

Επίσκεψη της Υφυπουργού Εργασίας κ. Δόμνας Μιχαηλίδου στο νέο Γηροκομείο της Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως

από christina

Το Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» και το Ιωακείμειο Γηροκομείο, ευχαρίστως υποδέχτηκαν χθες το απόγευμα, ανήμερα της Εορτής του Τιμίου Σταυρού, την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δόμνα Μιχαηλίδου με συνεργάτες της προκειμένου να γνωρίσει από κοντά την εύρυθμη λειτουργία και την υποδειγματική –όπως δήλωσε- παροχή των υπηρεσιών των Ιδρυμάτων μας στους τροφίμους τους.

Η κ. Υφυπουργός, με άριστη γνώση των ανάλογων δομών σε όλη την Πατρίδα μας, αλλά και με πολύ καλή εμπειρία σχετικών δομών σε άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες, ενημερώθηκε λεπτομερώς, συζήτησε  αποτελεσματικώς και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, επισκέφθηκε διακριτικώς τα δύο Ιδρύματά μας.

Ο Σεβασμ. Πρόεδρος έδωσε στην Υφυπουργό πλήρη εικόνα των οικονομικών των Ιδρυμάτων, των ιατρικών, νοσηλευτικών και φυσιοθεραπευτικών παροχών που προσφέρει στους τροφίμους του, αλλά των όσων υπολοίπονται ακόμα και αποτελούν στόχους που επιδιώκουν τα Διοικητικά τους Συμβούλια. 

Ο Μητροπολίτης ενημέρωσε την κ. Υφυπουργό για τα δύο «κύμματα» κρουσμάτων που έπληξαν τα Ιδρύματά τας, το περυσινό αλλά και το μόλις προ μηνός, καθώς και την άμεση και επιτυχή αντιμετώπισή τους, χωρίς απώλειες ζωής κανενός τροφίμου μας. Γεγονός που απέδωσε στην άμεση και αποτελεσματική τόσο ιατρική, όσο και νοσηλευτική αρωγή του προσωπικού μας μας, αφού οι προσβληθέντες τρόφιμοί μας απομονώθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο των Ιδρυμάτων μας και μόνο δύο χρειάστηκε να νοσηλευτούν για λίγες ημέρες στο Π.Γ.Νοσοκομείο μας. Η Υφυπουργός συνεχάρη την προσπάθεια και το αποτέλεσμα, εξέφρασε την ειλικρινή ευαρέσκειά της για την εργασία που επιτελείται στα Ιδρύματα και υποσχέθηκε κάθε καλή και αποδοτική συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Υπουργείου της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ